Itt vagyok

Az emirátusi királyi sejk, Mansour már készen áll, hogy átvegye a világ egyik legnagyobb jachtját. A Manchester City futballklub milliárdos tulajdonosa állítólag több mint 600 millió dollárt fizetett az 160 méter hosszú Lurssen által épített luxusjachtért.

Hamarosan a világ néhány legkiválóbb megajachtjának pozíciót kell váltania, hogy befogadhassa a gigantikus, gyönyörű Project Blue motoros jachtot. A Lurssen által épített luxushajó menetrend szerint halad. Philipp Gonschorek YouTube-csatornája megosztott egy videót az 160 méter magasról, amint péntek délelőtt befejezte utolsó tengeri próbáját. Úgy tűnik, készen áll a kézbesítésre a következő napokban vagy hetekben. A gyönyörű hajó állítólag áprilisban hagyta el a brémai Lürssen hajógyárat, és az Északi-tengeren indult el a tengeri kísérletek megkezdéséhez, amelyek mára befejeződtek. A Boat International megosztotta, hogy a jacht várhatóan a világ negyedik legnagyobb jachtja lesz, miután átadják.

 jacht 2Kép – Ruben Griffioen / Boat International

A három hatalmas megajacht, amelyek egy egészen fehér szépséghez tartoznak: 160 méter hosszú Dubai, 162 méteres Eclipse és 180 méteres Azzam . A Project Blue még a világ legnagyobb szuperjachtjánál, az Azzamnál is szélesebb , amelynek sugara 20,8 méter (68 láb). Tekfa fedélzettel, acél hajótesttel és alumínium felépítménnyel épült. Figyelembe véve a nagyságát és a Lurssen hírnevét (aki 66 másik szuperjachtot épített meg a BOAT Pro adatbázisban), nem lesz meglepő, ha a Project Blue a legjobb tulajdonságokkal és kényelemmel érkezik.

jacht 3A Youtube.com-on keresztül/ @Superyachts, Philipp Gonschorek

 Figyelembe véve a nagy horderejű tulajdonost, Mansour bin Zayed Al Nahyan emírségi politikust, az Egyesült Arab Emírségek miniszterelnök-helyettesét, milliárdost és Abu Dhabi uralkodó családjának tagját, a hajó minden bizonnyal tele lesz a legfrissebb állapotokkal. -művészeti biztonsági rendszerek. Ennek a lökettérfogatú motoros jachtnak a részleteit szorosan titokban tartották, kivéve, hogy a hajót kívül-belül Terence Disdale tervezte. A YouTube-on megosztott videón a négyszintes szépség egy hatalmas helikopter-leszállót mutat be az orrban, és egy kisebb helikopter-leszállót a hátsó részen, hogy gyorsan be- és kirángassa a VIP-vendégeket.

jacht 4A Youtube.com/ @DrDuu oldalon

A Boat International felfedte, hogy a négy felső fedélzeten egy nagy szabadtéri szórakoztató terület található, egy úszóplatformmal, amely egy strandklubhoz csatlakozik, és mindkét oldalon előterek találhatók. A szállítás után ez a lebegő góliát csodát tár elénk a vitorlázás szerelmesei számára.

jacht 5Mansour bin Zayed Al Nahyan

 Manszúr bin Zayed Al Nahyanról: Az

Egyesült Arab Emírségek elit sejkje, Manszúr Abu Dhabi uralkodó családjának tagjaként ismert. Az ADUG Investment Company tulajdonosaként 78%-os részesedéssel rendelkezik a Manchester City FC-ben, és becsült nettó vagyona 38 milliárd dollár. A Blue Project nem az első élvezeti mestersége. A hamarosan átadásra kerülő Lurssen luxushajón kívül Manszúr sejk egy másik vitorlás óriás, 483 láb A+ méretű hajója is . A hajó 62 vendéget fogad 26 pazar kabinban, és olyan szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a táncparkett, strandklub, jól felszerelt edzőterem, wellness-központ, gyógyfürdő, jakuzzi, gőzfürdő és szépségszalon.

jacht 6

Az A+ jacht.

Annyira nagyszerű a fantasztikus A+, hogy még a hollywoodi szupersztár, Leonardo DiCaprio sem tudta figyelmen kívül hagyni varázsát, és Manszúr bin Zayed Al Nahyan sejktől kölcsönözte a luxushajót. A Project Blue átadásával a királyi tulajdonos lesz a világ két legnagyobb szuperjachtja. Ez a teljesítmény eddig csak Roman Abramovicsnak sikerült.

forrás: luxurylaunches.com