Itt vagyok

Eb-jegyet lehet nyerni a Petőfi Rádió műsorában

Verses játékkal lehet páros belépőjegyet nyerni a Magyarország – Franciaország Eb-mérkőzésre a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorában. Az Eb-start napján ugyanitt új rovat is indul az M4 Sporttal együttműködésben.

Hétfőn vette kezdetét a Talpra magyar Eb-játéka. Négy reggelen keresztül tesznek közzé Harsányi Leventéék öt focihoz, illetve az Eb-hez kapcsolódó szót, amelyekből egy szurkolói verset kell faragniuk a játékos kedvű hallgatóknak.

“Az öt szót adásban is elmondjuk, de a Petőfi Rádió Facebook-oldalán is rögzítjük. A verseket SMS-ben és Facebookon keresztül is elküldhetik a hallgatók. Csütörtökig minden reggel kihirdetjük, szerintünk kié lett a legjobb, legötletesebb, legviccesebb költemény. Ők azonkívül, hogy Petőfi rádiós ajándékcsomaggal gazdagodnak, indulnak a fődíjért is, amely egy páros belépőjegy a Magyarország – Franciaország Eb-mérkőzésre” – mondta a Talpra magyar műsorvezetője, Harsányi Levente.

kep3

A négy nap nyertes költeményeit csütörtökön közzéteszik a Petőfi Rádió Facebook-oldalán, ahol a hallgatók szavazhatnak rájuk. A legtöbb voksot kapó vers szerzője pedig másodmagával ott lehet a Magyarország – Franciaország Eb-mérkőzésen július 19-én, szombaton a Puskás Arénában.

“A játék végeredményét pénteken Hajdú B. István hirdeti ki. Ezen a napon elindul a Talpra magyar HazaAdás című új rovata is, amely az Európa-bajnokságot kíséri végig a Petőfi Rádió műsorában. Az M4 Sport ötfős Eb-kommentátori csapatának egy-egy tagja minden reggel hangulatjelentésekkel jelentkezik majd a kontinensviadal helyszíneiről” – mondta Béli Ádám, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója.