Itt vagyok

A Bulgari a Monete Catene Dual Time karperecével merészebbre veszi a figurát. A csillogó aranyból készült, statement-szerű időmérő két különböző időzónát tartalmazó számlapot tartalmaz.

Vannak olyan órák, amelyek az időt mutatják, és a Bulgarinak köszönhetően vannak olyanok, amelyek megállítják az időt. A Monete Catene Dual Time mandzsetta egy ilyen példa. A római Maison tervezte ezt az 1970-es években egy téglalap alakú óra által ihletett statement-making darabot. A legszembetűnőbb részlete a két, különböző színű mutatókkal ellátott számlap jelenléte a széles karperecen. A különböző színek két különböző időzóna idejét jelzik. A Bulgari karóra a sárga- és rózsaarany, valamint a bagett (21,76 cts) és briliáns csiszolású gyémántok (20,80 cts) házassága.

A varázslat a tok oldalán tárul fel, ahol két smaragd kabócakő működik “kulcsként”, hogy egy egyszerű nyomással megmutassa az egyébként rejtett számlapokat. A tokban egy érme látható, amely Septimius Severus császárt (Kr. u. 193-211) és hitvesét, Julia Domnát (Kr. u. 193-217) ábrázolja. A Monete Catene órák a bonyolult láncos karperec kialakításuk miatt kapták ezt a nevet.

A mandzsetta öt sornyi láncszemet számlál, amelyeket baguette gyémántokkal díszített, fehér baguette-csiszolt aranyrudak tartanak egységes karmai. A Monete Catene órán található peremlánc-karkötőhöz a Bulgari rózsaaranyra gyémántokat szórt. Az órát a házon belül készített Piccolissimo BVL 100 óramű hajtja, amely büszke arra, hogy a legkisebb kerek óramű.

Ez a 30 órás járástartalékkal rendelkező óraszerkezeti remekmű egy letűnt korszakot elevenít fel páratlan szakértelemmel, ötvözve a magas ékszerészeti és a magas óraszerkezeti szakértelmet.

Forrás: luxurylauncehs.com