Itt vagyok

V4 Future Sports Festival idei programjai

 

V4 régiós nemzetközi verseny több játékból is indít versenyt. A játékok köre rendezvényenként változó lehet. Az Esportmilla dönt az adott évben szereplő játékok soráról. A 2019-es rendezvény nemzetközi verseny játékai: CS:GO és a Fortnite

Helyszíni versenyek: A nemzetközi versenyjátékok mellett a döntőkön külön Arénában a Gaming Aréna területén helyszíni versenyekkel várják a kilátogatókat.

Játékok: Tekken7, NBA2K20, Gran Turismo, FIFA

Selejtezők: A V4FSF nemzetközi kiemelt versenyeire (CS:GO, Fortnite) online selejtezőkön keresztül lehet a Budapesti helyszíni döntőre kijutni.

Névtelen terv

Fotó: Magnus – www.unsplash.com

2019-es rendezvény program: 

Nemzetközi e-sport versenyjátékok, sztárcsapatokkal

V4 Esports Arena – V4 CS:GO verseny Counter-strike: Global Offensive – Nemzetközi csapat alapú akció videojáték verseny 8 csapattal (Sztárcsapatok: Virtus.pro [lengyel], mousesports [EU], Ninjas in Pyjamas [svéd], Made in Brasil [brazil])

V4 New Sports Arena – Royale Fortnite V4 régiós csapat alapú túlélő videojáték verseny 50 páros részvételével (V4-es játékosok és meghívott influencerek)

Helyszíni versenyek – sport szimulátorok

Gaming Arena – Tekken 7 verseny V4 régiós egyéni verekedős videojáték verseny – helyszíni nevezéssel

Gaming Arena – Gran Turismo verseny V4 régiós egyéni autoszimulátor videojáték verseny

Gaming Arena – NBA2K20 verseny Magyar egyéni kosárlabda szimulátor videojáték verseny

Gaming Arena – FIFA retro párviadal egyéni virtuális foci szimulátor videojáték verseny

V4 Royale Dance Emote – Korosztályos verseny az MDSZ partnerségével

 V4 New Sports Arena – Dance emote verseny: Mozgás aktivitás és Fortnite videojáték diákverseny, a hazai iskolák egymás közötti versenye!

Gaming Aréna: videojáték és tech expo,  kiállítás

Gaming Arena – PlayIT videojáték kiállítás és vásár: a legnagyobb hardvergyártók és szoftverkiadók valamint a magyar e-sport szervezetek megjelenésével.

V4 Future Sports Conference “A jövő sportja a sport jövője” szakmai konferencia (E-sport és sport, Gazdasági lehetőségek, Régiós együttműködések a V4-ben)

 Street food, hazai és V4-es ízek világával

 Honvédségi bemutatók

Újdonság, hogy az idei évben a szervezők a profi játékosok mellett a helyszínen nevező amatőr versenyzőket is kiemelt díjazásban részesítik, akik számos népszerű sportszimulátorral (Tekken7, FIFA, NBA, valamint Gran Turismo) küzdhetnek a 20 000 euro összdíjazású versenyeken.

A mérkőzések mellett V4 Future Sports Conference szakmai konferencia, valamint a gaming ipari újdonságainak és szolgáltatásainak bemutatóhelyéül szolgáló Gaming Aréna aktivitásai színesítik a programot. A látogatók személyesen ismerkedhetnek meg a legkorszerűbb e-sport megoldásokkal, legfrissebb hardver- és szoftverújdonságokkal, találkozhatnak a régió legjobb egyéni játékosaival és sztárcsapataival, valamint lehetőségük lesz kipróbálni a legújabb játékokat és technológiai megoldásokat. A rendezvényre való belépés ingyenes. Bővebben tájékozódni V4 Future Sports Festival hivatalos oldalán lehet: https://v4futuresports.eu/

(szponzorált tartalom)