Itt vagyok

Több mint 8 millió dollárért kelnek el az ikonikus filmes kellékek Ferrell Manó-jelmezétől Marty Vissza a jövőbe Hoverboardjáig.

A filmínyencek bármit megtehetnek, hogy emlékeket szerezzenek kedvenc filmjeikből. És lehetőséget adott nekik, hogy ezt megtegyék, a közelmúltban Hertfordshire-ben egy filmes és tévés emléktárgyak árverésen. A legikonikusabb elemek közül néhányat kínált, mint például a Hoverboard a Back to the Future-ból Wilsonnak, a labdát a Cast Away-től és még sok más.

Az eladáson több száz vásárló vett részt a világ minden tájáról interneten és telefonon keresztül. A kultikus 1989-es Back To The Future II hoverboardja a legmagasabb árat érte el – egészen pontosan 5 02 287 dollárért, míg másokat is lenyűgöző figurákért adtak el.

aukció 2

Wilson, Tom Hanks Cast Away röplabdája 385 086 dollárt, Will Ferrell Buddy ruhája pedig 293 000 dollárt kapott. A további megragadható tárgyak közé tartozott Freddy Kreuger Borotva ujjkesztyűje a Rémálom az Elm Streeten című horror klasszikusból és Anakin Skywalker könnyűöves fénykardja a Star Wars: Revenge of the Sith-ből.

Az első napot kommentálva a Prop Store Stephen Lane nyilatkozatában azt mondta: „Izgatottak vagyunk a háromnapos akciónk első napján. Láttunk néhány rekordot döntõ árat néhány hihetetlenül ikonikus tételért, köztük Marty hoverboardjáért a Vissza a jövõbe II. részbõl és Buddy jelmezéért az Elf-bõl!”

aukció 3

Az Entertainment Memorabilia Live Auction több mint 1000 tételt tartalmaz ritka jelmezekkel és ikonikus filmekből és tévéműsorokból származó kellékekkel, és 2021. november 11-ig tart. Az aukció utolsó napjára a propstore.com oldalon lehet regisztrálni. Ne akarj lemaradni erről!

Forrás: luxurylanches.com