Itt vagyok

Taylor Swift a jótékonykodás királynője lett, amikor 55 millió dolláros bónuszokkal ajándékozza meg Eras turnéjának teljes turnétársulatát

Taylor Swift gyorsan a címlapokra kerül. A rajongóitól, azaz a Swifties-től kezdve, akik 2,3-as erősségű “földrengést” okoztak a földrengető előadásai alatt (szóviccnek szánták), egészen az olyan hősies tettekig, mint az 55 millió dolláros bónuszok kiosztása a The Eras Tour munkásainak, a 33 éves énekesnő kivételes nagylelkűségről tesz tanúbizonyságot a páratlan tehetség mellett. A szupersikeres turnéjának stábja és dolgozói között voltak háttértáncosok, szerelő szakemberek, hangtechnikusok, vendéglátósok és teherautó-sofőrök, akik a Grammy-díjas énekesnőtől kapták a pénzbeli elismerést.

Instagram / @taylorswift

Az antihős énekesnő maga is a siker csúcsán lovagol, hiszen hat közelgő teltházas koncertje lesz a kaliforniai Inglewoodban található SoFi Stadionban, amely 70 240 férőhelyes. A turné a tervek szerint több mint egymilliárd dolláros bevételt hoz majd 52 koncerttel az Egyesült Államokban. A The Eras Tour léptéke és menedzselése nem kis teljesítmény, ami megmagyarázza Swift nagylelkűségét.

Instagram / @taylorswift

Egy másik, a TMZ által ismertetett eset szerint a kamionosok fejenként elképesztő 100 000 dollárt kaptak a szükséges felszerelés országon keresztüli szállításáért. A Swifties, akik megszokták, hogy imádják a macskabarátot, mindent megtettek, hogy dicséretet zengjenek neki. Az egyik Twitter-felhasználó így írt: “Annyira nagylelkű és kedves”. Egy másik megdicsérte: “Tökéletes módja annak, hogy gondoskodjon azokról, akik gondoskodnak róla” – írta egy harmadik, mielőtt “klasszisnak” nevezte a nagy gesztust. Az Eras Tour tavasszal indult útjára, és egy olyan zenei jelenségnek ígérkezik, amelyre még évekig emlékezni fognak, és nem csak a zenéje miatt!

Forrás: luxurylaunches.com