Itt vagyok

Táska a kutyádnak – a tiédről mintázva

 

A kutya az ember legjobb barátja. Ideje viszonozni a szeretetüket, hogy megajándékozzuk egy kutyatáskával, amiben a saját játékait és jutalomfalatkáit viheti. Egy olasz luxusüzlet, a Forzeiri.com személyre szabott kutyatáskákat készít a négylábúaknak, ezek a táskák miniatűr változatai a Te kedvenc darabodnak!

A Labrador az egyik legdivatosabb kutyafajta. A Frzeiri a VeryFirstTo segítségével felderítette, hogy melyek a világ legdivatosabb kutyusai. A Labrador végzett az első helyen, és őt követi a Golden Retriever, a Dalmata, a Törpe Schnauzer és a Yorkshire Terrier, míg az utolsó helyen a Dandie Dinmont-terrier.

„A divattudatos nők, akik egyre többen vannak, tartanak otthon kutyát. Úgy éreztük, hogy örülnének, ha a kedvencüket is a saját elegáns stílusukhoz tudnák öltöztetni.” – mondta Forzieri.com ügyvezetője és alapítója, Andrea Forzieri.

Leonardo Delfuoco 2-színű iPad táska

A ’Large Saffiano Leather Tote’ a Le Parmentier világoszöldben, krokodilbőr mintával, kerek formájú szíjjal, lapos csattal és aranyszínű díszítéssel. Az egyedi tervezésnek köszönhetően, biztosan védi mindentől az iPad-ed.

Fontanelli kis fekete táskája

A klasszikus fekete lakkbőr, arannyal párosítva vintage stílust kölcsönöz, továbbá belseje igazi bőrrel van kibélelve és kifinomult varrás szegélyezi.

Saffiano bőrtáskája a Le Parmentier

A nagy Saffiano bőrtáska, elegáns és finom bőrből készül, jellegzetes keresztmintával, bőrrel bevont fogóval és aranyszínű díszítőelemekkel.

Python bőrből készült Satchel táska

Három nagy tároló része van, melyet cipzárral lehet zárni. Rövid fogóját lecserélheted a 100 centi hosszú lecsatolható vállpánttal.

 

pawbag-1

pawbag-2

pawbag-3

pawbag-4

pawbag-5

 

[Available at Veryfirstto] Luxury Launches