Itt vagyok

Szuperjacht-tervezők tervezik majd a több millió dolláros úszó villák belső tereit Abu Dhabi 3,5 milliárd dolláros mesterséges szigetén

Az Emaar alapítója, Mohamed Alabbar látványos, 3,5 milliárd dolláros fejlesztést indít Abu Dhabiban Ramhan Island néven. Ami minket izgatott, hogy a mágnás a világ leghíresebb szuperjacht tervezőit hívta segítségül, hogy életet leheljenek a lenyűgöző otthonok belső terébe. Nem tudtunk nem egyetérteni az üzletember érvelésével: “Rengeteg nagyszerű tervező van a világon, de senki sem tudja jobban elkészíteni egy otthon belső részleteit, mint a szuperjachtok tervezői. Tisztelik a teret, tisztelik a fényt, tisztelik minden egyes négyzetméter értékét, de legfőképpen arra képezték ki az elméjüket, hogy mindig a luxusra gondoljanak. Csak a világ legluxusabb dolgait építik. Így az ő részletességük nem hasonlít semmilyen normális helyhez vagy otthonhoz, ilyet még soha nem láttak. Semmi ilyesmit nem fognak látni az Egyesült Arab Emírségekben vagy a régióban.”

A mesés fejlesztés a tervek szerint 1800 tengerparti villát (nyolc különböző elrendezésben, 2862 négyzetlábtól 7539 négyzetlábig), 1000 márkás lakást, egy szállodát és egy kikötőt tartalmaz majd.

Szívesen látnánk a jachtvilág olyan nagyjait, mint Pascale Reymond (Serene megayacht), Espen Oeino (Kismet Yacht), Aileen Rodriguez (Solandge szuperjacht), vagy akár a dizájnzseni Philippe Starck, amint egy olyan térben mutatják meg zsenialitásukat, amely nem hajó.

Alabbar az Arabian Businessnek elmondta: “Ritka dolog egy természetes szigeten élni, tengerparttal együtt – minden valóban a természetből származik, beleértve a delfineket, teknősöket és madarakat. Ez egy olyan életminőség, amire még soha nem volt példa, és ezt fogjuk biztosítani – volt szerencsém az évek során néhány egyedülálló projekten dolgozni, de ez valami igazán különleges.”

A legkisebb villákat közel 2 millió dollárért jegyzik, amelyeket Alabbar Eagle Hills fejlesztőcégén keresztül fejlesztettek ki.

Forrás: luxurylaunches.com