Itt vagyok

Szombaton startol a V4 Future Sports Festival

 

A rendezvény nagyközönség által nyílt része ezúttal két napos lesz. Kapunyitás szombat reggel, a rendezvény zárása pedig vasárnap este, a döntő után lesz. A fesztivált Budapesten a Hungexpo F és G pavilonjaiban rendezik meg.

A V4 Future Sports Festival legkorszerűbb e-sport megoldások és eredmények bemutatója, amely egyben a régióban érintett legjobb csapatok és egyéni e-sport játékosok, edzők, menedzserek, kutatók és sport vezetők találkozója. 

A V4 Future Sports Festival célja, hogy idén is minél többen betekintést nyerjenek az e-sportok világába. A tavalyi évben közel 16 ezren követték figyelemmel a helyszínről a mérkőzéseket, illetve rengetegen kapcsolódtak be a küzdelmek izgalmaiba a Twich felületén is. 

A nagysikerű rendezvény szellemiségének folytatásaként hagyományteremtő céllal a visegrádi összefogás jegyében a sport és az e-sport szinergiára fókuszálva alakítják ki idén is az aktivitásokat. Céljuk a szélesebb versenyzési lehetőség biztosítása: a profik mellett lehetőséget adnak számos játékban az amatőrök számára is, hogy a helyszínen bizonyítsák rátermettségüket. 2018-ban 4 versenyjáték volt fókuszban, ez 2019-ben  6 játékra (CS:GO, Fortnite, Gran Turismo, Tekken, NBA2k, FIFA) gyarapszik. 

sean-do-EHLd2utEf68-unsplash

Fotó: Sean Do – www.unsplash.com

Ezért érdemes kilátogatni a V4 Future Sports Festival-ra:

  •  Magyarország első, világszínvonalú nemzetközi e-sport tornája
  •  Lehetőséget biztosít a játékosoknak, csapatoknak az elektronikus sportokban való kitűnésre
  •  Lehetőséget biztosít színvonalas helyi versenyek lebonyolítására
  • A közösséget és a professzionális videojátékot állítja középpontba, de emellett figyel a hétköznapi játékosokra is, akik azért mennek el, hogy jól érezzék magukat egy baráti társaságban
  • Ügyel arra, hogy minden támogatást megadjon a helyszínre érkezőknek a zökkenőmentes játék élményhez
  • Segít abban, hogy a hazai és régiós játékosok és csapatok utolérjék játéktudásban a nemzetközi szintet, hogy ott is versenyképesek legyenek.

A rendezvényre való belépés ingyenes. Bővebben tájékozódni V4 Future Sports Festival hivatalos oldalán lehet:https://v4futuresports.eu/

(szponzorált tartalom)