Itt vagyok

Szaúd-Arábia megkapja a Közel-Kelet első ultra-luxus Porsche Design Hotelét

Még tavaly szeptemberben a Porsche életmód-almárkája, a Porsche Design bejelentette, hogy a Deutsche Hospitality-vel együttműködve belép a szállodaüzletbe, hogy létrehozzon egy új közös szállodamárkát Steigenberger Porsche Design Hotels néven. A szaúd-arábiai Turisztikai Fejlesztési Alap (TDF) szándéknyilatkozatot írt alá a Deutsche Hospitality-vel az első Steigenberger Porsche Design Hotel felállításáról a Közel-Keleten .vidék. Az MOU-t Ahmed Al-Khatib turisztikai miniszter, a Turisztikai Fejlesztési Alap igazgatótanácsának elnöke jelenlétében írták alá, és magában foglalja az első Steigenberger Porsche Design Hotels projekt kizárólagos elindításának jogát a Közel-Keleten. Bár a várost, ahol a szálloda felbukkan, még nem közölték.

A TDF vezérigazgatója, Al-Fakhri a következőket mondta: „Örömmel jelentjük be, hogy aláírtuk ezt az egyetértési megállapodást a Deutsche Hospitalityvel, egy olyan vállalattal, amely a világszínvonalú vendéglátást magas színvonalon ötvözi, hogy vonzza a entitásokat, hogy befektessenek egy magas színvonalú, ikonikus szállodába, fejlesszék és működtessenek. projektek Szaúd-Arábiában . Ezzel az együttműködéssel, amely az első ilyen jellegű vendéglátó-kínálatot eredményezi, továbbra is bővítjük a Királyság turisztikai kínálatát a Nemzeti Turisztikai Stratégia keretében.”

Az ultra-luxus Steigenberger Porsche Design Hotels új lánca a Steigenberger több mint 90 éves tapasztalatára épül, és a kizárólag a Porsche Designhoz kapcsolódó tervezési filozófiát és értékeket használja majd. A co-brandedben legalább 150 szoba, lakosztály és penthouse lesz. Az ingatlanok emellett étterem- és társalgókoncepciót, exkluzív találkozási és fogadási tereket, valamint világszínvonalú egészségügyi és szépségápolási létesítményeket is tartalmaznak majd, edzőteremmel és wellnessrészleggel.

A Porsche Design idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. Ferdinand Alexander Porsche egyéni tervezőstúdióként hozta létre 1972-ben, hogy a Porsche sajátos tervezési filozófiáját az autók birodalmán túlmenően életstílus-termékekre terjessze ki. A német autógyártó egy limitált szériás Porsche 911 Targa GTS-t is kiadott a Porsche Design 50. évfordulója alkalmából.

Az Instagramon / @steigenbergerhotels-on keresztül

Forrás: luxurylaunches.com