Itt vagyok

Sátrazás a talaj felett

 

roomoon-hanging-tree-tent-1

Egy 19 éves angol tervező legújabb alkotásával új jelentést adott a „lógás” kifejezésnek. A devoni Rufus Martin művét egy hagyma ihlette, célja egy gömb alakú sátor megalkotása volt, amelyet fel kell akasztani és akár három láb magasra is fel lehet húzni egy emelő és egy csiga segítségével. A magasságot lehet emelni és csökkenteni plusz segítség nélkül.

Erős vitorlavászonból lett megalkotva, amely egyedivé és kényelmessé teszi a sátrat, tökéletes a következő sátorozásig. Számos ablakkal lett felszerelve, amely tökéletes kilátást biztosít a tájra. Két felnőtt fér el benne, és a fenyőpadló alatt sok hasznos tároló egység található. Az emelő mechanizmus könnyen használható, és a sátor maga teljesen személyre szabható, amely lehetővé teszi a táborozóknak, hogy játszanak a különböző hangulatvilágításokkal, gyapjúkkal…

roomoon-hanging-tree-tent-3

Az árával, ami 3500 font nem a legolcsóbb kemping megoldás, de biztosan a legkreatívabb, amit találhatsz. Bármilyen erős ágra, vagy gerendára fel lehet akasztani, ami elbírja a súlyt. Kivilágítva tényleg hasonlít a Holdra.

Míg mi inkább a medence melletti koktélszürcsölgetést preferáljuk, nem tudunk ellenállni ennek a különleges sátor bájának.

roomoon-hanging-tree-tent-4

roomoon-hanging-tree-tent-5

 

Luxury Launches