Itt vagyok

Rupert Murdoch és felesége vettek egy hatalmas tanyát Montanában, amely körülbelül 24-szer akkora, mint Manhattan.

Úttörő ingatlaneladások milliárdosok kezei által valósulnak meg. És ezt bizonyítja a Fox news tulajdonosa, Rupert Murdoch, aki nemrég vásárolt egy 340 000 hektáros tanyát Montanában a Koch Industries leányvállalatától. Az elvihető ár? Csodás 200 millió dollár!

A Yellowstone Nemzeti Park közelében található ingatlan (Beaverhead Ranch néven ismert) tele van vadon élő állatokkal, és körülbelül 4000 jávorszarvasnak, 800 antilopnak és 1500 öszvérszarvasnak, valamint a 45 km hosszú patakában élő pisztrángnak ad otthont. Amint arról a Journal is beszámolt, az eladása egyben Montana állam történetének legnagyobb ranch eladása is.

Murdoch egy nyilatkozatában ezt kommentálta: „Ez mélységes felelősség. Kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy birtokba vehetjük ezt a gyönyörű földet, és alig várjuk, hogy folyamatosan fejleszthessük a szarvasmarha-üzletágat és a természetvédelmi eszközöket a tanyán.”

Az ikonikus ingatlant eredetileg több mint 70 évvel ezelőtt vásárolta meg Fred Koch, akinek cége később megtartotta a tulajdonjogát. 25 otthont tartalmaz, főként az állattenyésztést végző emberek számára, és 50 mérföldre terjed északról délre, két megyén át.

A ranch eladását Chance Bernall Beachhead Home és Ranch ingatlanügynök zárta le, aki az eladót képviselte, valamint Joel Leadbetter (Hall and Hall) és Tim Murphy (Hall and Hall), aki Murdochékat képviselte.

Forrás: luxurylanches.com