Itt vagyok

Rárúgja az ajtót Genfre az új Hypercar

A kiszivárogtatott képek és műszaki paraméterek alapján mertek nagyot álmodni egy cégnél, ami eddig inkább művészeti érdeklődéséről és ékszerészeti múltjáról volt ismert.

Corbellati. Ez lesz az új név és márka, amit 9 nap múlva már a nagyérdemű is Köenigsegg és a Pagani mellett és vele egy műszaki színvonalon fog látni, ha igaznak bizonyulnak a hírek és a megjelent fotók mellé a megfelelő tartalom párosul majd a Genfi Autószalonon.corbellati-missile-1-thumb-960xauto-81678

A klasszikus olasz sportkocsikra emlékeztető, kanyargós formaterv az Alfa Romeo 33 Stradale és Ferrari 330 P4-re hajaz, de a műszaki paraméterek jócskán túlmutatnak az elődökön.

9,0 literes, ikerturbó V8-as motor, mely az információk alapján 1,800 lóerő leadására képes, és a hátsó kerekeket hajtja, és ezzel legnagyobb sebessége meghaladja az 500km/h-t (311mph). Karbon test és alváz, hatfokozatú automata váltó, adaptív felfüggesztés, kerámia fékek jellemzik a Hypercart.

Ha most hitetlenkedtek az adatok kapcsán, akkor nem vagytok egyedül. Sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon képes-e egy teljesen outsider cég megrángatni a legnagyobbak bajuszát.

A képek betaláltak. Az ékszerek és művészetek terén szerzett tapasztalat egyértelműen visszaköszön. A profizmus így adott.

Corbellati Missile Hypercar. Alig több, mint egy hét múlva, egy újabb álommal gazdagodunk!

corbellati-missile-2-thumb-960xauto-81677