Itt vagyok

Ralph Lauren saját kávézót nyit New Yorkban! Tervezői kávét valaki?

 

A 4D divatbemutató hírével együtt érkezett a bejelentés, miszerint Amerika kedvenc tervezője szélesítené üzlete profilját, és kreatív elméjét egy teljesen új irányba viszi. Ralph Lauren megnyitotta kávézóját a Fifth Avanue-n lévő üzlete második emeletén. A New York-i fashinosták most már könnyedén megtapasztalhatják, hogy milyen érzés, amikor a tökéletes őszi outifitet egy finom kávé társaságában lehet összeállítani, anélkül, hogy elhagytuk volna az üzletet.

A Lauren márkájával való összhangról a klasszikus amerikai stílusú kávézó, az elegáns fehér belső és a polírozott fa részletek dicsekednek. Az enteriőr rajongóknak biztosan feltűnik majd a mozaikos fehér padló, a boltívek, a márvány asztallapok, az antik székek, a kézzel faragott fapadok és a kisipari világítás.

A kávék Ralph Lauren saját kávékeverékéből készülnek, melyhez a babokat Közép- és Dél-Amerikában, valamint Afrikában termesztik. Snack-ek, teák, üdítők és édes falatok is várják a vendégeket. Aki szuvenírekre vágyik, annak bögre, sapka és póló is a rendelkezésére áll, a nagy fehér-zöld Ralph’s Coffee logóval ellátva.

Amíg alapvetően azt gondolnánk, hogy a tervezők ragaszkodjanak csak ahhoz, amiben jók, mégsem találhatunk hibát ebben az új üzleti irányban. New York vitathatatlanul az USA kávéközpontja, tele a rengeteg bloggerrel, divat újságíróval, szerkesztővel és modellel, akik biztosan szívesen fogyasztanának designer kávét. Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan jó néhány divattal kapcsolatos találkozó ebben a kávézóban fog lezajlani. Reméljük Ralph lesz a példa a jövő divatban/ételben/vendéglátásban dolgozó vállalkozóinak. Nagyon tudnánk értékelni, ha a hideg, frissen facsart üdítőnket a Louis Vuitton Juice Bar-ból szerezhetnénk be vagy a Dior-ban fogyaszthatnánk el a francia ihletésű ebédünket.

ralph-lauren-coffee-shop-5

ralph-lauren-coffee-shop-2

ralph-lauren-coffee-shop-3

ralph-lauren-coffee-shop-4

 

Luxury Launches