Itt vagyok

Queen B, Beyonce 100.000 dollárt fizetett saját pénzéből, hogy a DC metró szerelvényei közlekedjenek, miután koncertje két órát késett a rossz időjárás miatt.

A zenei nagyágyúk, Taylor Swift és Beyoncé jelenleg karrierjük legsikeresebb zenei turnéját élik. Nemrég egy másik közös vonás is felszínre került kettejük között – a jóindulat!!! A Crazy in Love énekesnője igazolta Bey királynő becenevét, hiszen a rajongókért mindent megtett: 100 ezer dollárt költött arra, hogy Washington DC tömegközlekedését nyitva tartsa, miután a “Renaissance Tour” turnéja a rossz időjárás miatt késett. Beyoncé a FedExField-en lépett volna fel, de kénytelen volt közel két órával elhalasztani a koncertjét, miután a viharos időjárás miatt elrendelték az óvóhelyi védelmet.

 Instagram / @beyonce

Beyoncé csapata egyeztetett a Washington Metropolitan Area Transit Authorityvel, hogy egy órával meghosszabbítsák a járatokat, hogy a rajongók haza tudjanak jutni a koncert után. A koncert helyszínéhez legközelebbi állomásról az utolsó indulást 23:34 helyett 1:04-re halasztották, mivel a metró már 30 perccel meghosszabbította a járatokat, mielőtt Beyoncé csapata beleegyezett volna a plusz egy órára. Több rajongó megtapsolta a slágergyárost a rajongói iránti elkötelezettségéért.

 Instagram / @beyonce

“A DC Metro és Beyoncé csapata igazán kitett értünk, amikor a Renaissance koncert után meghosszabbították a vonat menetidejét” – fogalmazott egy rajongó. “Olyan erősen esett az eső ma este DC-ben. Beyoncé a késések ellenére is elképesztő show-t adott” – lelkendezett egy másik személy. Bár 100 ezer dollárt költeni nem kis dolog, a Grammy-díjas énekesnő nem kevesebb, mint 2 milliárd dollárt fog keresni az 57 koncertből álló Renaissance világkörüli turnéjával. A Renaissance Tourt október 1-jén a kansas city-i GEHA Field at Arrowhead Stadionban fejezi be.

Forrás: luxurylaunches.com