Itt vagyok

Philippe Starck ász tervező egy végtelenített fürdőkádat készített, amelyet a japán snack doboz ihletett.

Philippe Starck dizájner a Duravit számára egy lenyűgöző fürdőszobasorozatot készített, amelyet a japán snack-doboz ihletett. Az akrilból készült, szabadon álló kád páratlan, pihentető, spa-szerű otthoni élményt nyújt, és mélységének köszönhetően két személy is elfér benne. A Bento Starck Box fürdőkád lekerekített fejtámlával rendelkezik azokhoz a napokhoz, amikor nem akarsz mást tenni, mint elmerülni egy nyugodt fürdőben, hogy igazán kipihentnek érezd magad.

A vízfolyás a felső peremig tölthető, a túlfolyó pedig egy körbefutó tároló horonyban van elrejtve. A lejtős vízcsatorna, vagyis a kád száraz területe megakadályozza a visszamaradó víz bejutását, és remek helyet biztosít a fürdőzési kiegészítők, sőt olyan kütyük elhelyezésére is, mint a fülhallgató, a mobiltelefon vagy a zenelejátszó.

Az üreg megkönnyíti a tisztítást, mivel megakadályozza a víz kifröccsenését, amikor a csap folyik. A szabadon álló Infinity kád mérete 180 x 90 cm. A The Bento Starck Box sorozat része, amely rekeszes mosdókagylót, Bento Starck Box WC-ket és Bento Starck Box bidéket is tartalmaz.

Forrás: luxurylaunches.com