Itt vagyok

Nem egy szelfiért vagy egy autogramért, hanem egy rendkívül gazdag rajongó ajándékozott egy Rolexet a korábbi Liverpool-sztárnak, Fabinhónak a szaúdi profi ligában való debütálásakor. Megdöbbentő módon a 29 éves játékos azonnal a földre ejtette az órát.

Egy rajongó nagy öröme, ha egy sztártól képet vagy autogramot kap. Azonban fordult a kocka, és hogyan az ex-Liverpool-sztár Fabinho számára a szaúdi profi ligás Al-Ittihad csapatában hétfő este tartott lenyűgöző debütálásán. A 29 éves játékos 3-0-s győzelemre vitorlázta csapatát, ami annyira lenyűgözött egy szurkolót, hogy egy Rolexet ajándékozott a középpályásnak. Ez a mozdulat meglehetősen váratlanul és váratlanul érte, ami megmagyarázza, hogy az extázisban lévő brazil, sugárzó mosollyal az arcán, távozáskor a földre ejtette az órát.

A legtöbb esetben az ember elájulna, ha megajándékoznák a keresett és drága időmérővel. Az ex-Reds sztár az Öböl-államokba költözött, és 51 millió dolláros szerződéssel csatlakozott az Al-Ittihadhoz. Bár heti 900 ezer dolláros fizetést kap, ez a hallatlan nagylelkűség valóban megérte a költözést. A sportoló köszönetet mondott a szaúdi szurkolónak: “Köszönöm szépen”, és kezet fogott vele.

Instagram / @fabinho

A videó erről a bizarr cseréről vírusként terjed a közösségi médiában, és az embereket döbbenten hagyja. Több szívszorító pillanat is van, az ajándék kiválasztásától kezdve az ajándék azonnali földre dobásáig. Az egyik azt írta: “Ezt fájdalmasan kínos volt nézni”. Egy másik hitetlenkedve tette hozzá: “Ez őrület, ember”. Egy harmadik pedig így reagált arra, hogy Fabinho elejtette a Rolexét: “Ez kínos”.

Forrás: luxurylaunches.com