Itt vagyok

Nem az Emirates vagy a Qatar Airways – a Delta Airlines rendelkezik a világ legmenőbb siklóautójával. Ez egy 1,5 millió dolláros Porsche 918 Spyder, és még csak nem is kell első osztályon repülni ahhoz, hogy sofőrrel szállítsanak.

A Porsche 918 Spyder egy évtizeddel ezelőtt érkezett, mint úttörő hibrid hiperautó, amely a McLaren P1 és a LaFerrari mellett a “szentháromságot” alkotja. Mivel a gyártás mindössze 918 példányra korlátozódik, nagyon nehéz kiszúrni egyet. Ha azonban a Hartsfield-Jackson Atlanta Nemzetközi Repülőtérre (ATL) látogatsz, nemcsak testközelből láthatsz egy Porsche 918 Spydert, de ha elég szerencsés vagy, még arra is lehetőséged nyílik, hogy sofőrrel szállj be a lenyűgöző hiperautóba. A Delta Airlines új marketingkampányt indított, amelyben néhány szerencsés ügyfélnek egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a legmenőbbnek mondható reptéri transzferben utazzon.

Facebook / @Dexter Greene

A Delta a Porsche North Americával együttműködve dolgozta ki ezt a limitált idejű élményt ügyfelei számára. A két márka kapcsolata több mint egy évtizedes múltra tekint vissza; talán tudjátok, hogy a légitársaság shuttle-flottájában már most is vannak Macan és Panamera modellek, amelyeket csak kiválasztott ügyfeleknek kínálnak. Bár a két Porsche SUV egészen különleges, az ikonikus hibrid hiperautóhoz nem érnek fel. A Delta Elite Services csapata kapta a feladatot, hogy a szerencsés ügyfeleket a több mint egymillió dolláros Porschéval sofőrözze.

Facebook / @Dexter Greene

A “Meglepetés és öröm” elnevezésű kampányban az a legjobb, hogy nem csak az első osztályon utazó törzsutasokra korlátozódik. A program nyitott a Delta minden Medallion-tulajdonosának, aki ellátogat a Hartsfield-Jackson Atlanta repülőtérre. A hónap végéig tartó program keretében a kiválasztott ügyfelek egy sötétkék metál színű, Porsche 918 Spyderben utazhatnak. A hiperautóról, amelynek ajtajain a Delta logója látható, nemrég töltöttek fel képeket a Monroe Garage Instagram-oldalára.

Porsche 918 Spyder – egy forradalmi haloautó

A Porsche a 918 Spydert a 2010-es Genfi Autószalonon mutatta be koncepcióként, ahol elsöprő érdeklődést váltott ki a Porsche pártolói körében. A sorozatgyártású modell 2013-ban érkezett meg, a LaFerrari és a McLaren P1 közvetlen versenytársaként. A hiperautót egy hibrid hajtáslánc hajtja, amely egy 4,6 literes, 605 lóerő leadására képes V8-as lapos benzinmotorral dolgozik. A belsőégésű motort egy pár villanymotor segíti, így az összteljesítmény 887 lóerőre emelkedik. Eredetileg 845 000 dolláros alapáron mutatták be, egy jól karbantartott példányért a jelenlegi piacon könnyen 1,5 millió dollár feletti összeget is el lehet érni.

Forrás: luxurylaunches.com