Itt vagyok

Nem a napsütötte Maldív-szigeteken vagy Hawaii-on, de ezek a futurisztikus pod-stílusú víz feletti villák most épülnek Szaúd-Arábia egyik közelgő hiperluxus üdülőhelyére.

Ahogy Szaúd-Arábia ideális nyaralóhelyé válik, a Sheybarah-szigeti üdülőhely telepítette az első pod-stílusú víz feletti villákat. A maldív stílusú moduláris villákat Mammoet, az építőipari szakember szállította a közelgő luxusüdülőhelyre. A vörös-tengeri projekt része, a Sheybarah Hotel egy 73 kulcsfontosságú hiper-luxus üdülőhely a lakatlan Sheybara- szigeten , 45 percnyi hajóútra a szárazföldtől.

A Twitteren / @mammoetglobal

A Shaun Killa vezette építésziroda, a Killa design által tervezett víz feletti villákat a környező sűrű mangrovefák, a sivatagi növényzet és a korallzátonyok ihlették. „A kör az egységet, az integrációt és a teljességet képviseli, a teljesség, a magabiztosság és a harmónia érzését kölcsönzi a vendégeknek” – magyarázta a tervezőcsapat.

“Ezek a korallok ihletésű villái, amelyek a víz felszínéről emelkednek ki, csiszolt acélból készülnek, amely tükrözi a vizet, az eget és a projekt legjobb részét – az alatta lévő zátonyot.” A lélegzetelállító Sheybarah-sziget a legtávolabb van a szárazföldtől, a vörös-tengeri projekt szigetvilágától keletre, és egyben a leglenyűgözőbb is.

Várja a világ legszebb és legérintetlenebb korallzátonyainak társaságát, amelyek számos madárfajnak, halnak és más tengeri állatnak adnak otthont. Sheybarah víz feletti és szárazföldi villái páratlan luxusélményt kínálnak, és újra feltalálják Szaúd-Arábiát , mint elsőrangú tengeri ökoturisztikai célpontot.

A Twitteren / @mammoetglobal

A Red Sea Global Resort első pod-stílusú víz feletti villáinak telepítésével csak idő kérdése, hogy az extravagáns mikor kerül be az útvonalainkba.

Forrás: Luxurylaunches.com