Itt vagyok

Művészet, amelynek jó illata van! Yayoi Kusama japán kortárs művésznő legendás pöttyökkel borítja be a Louis Vuitton ikonikus illatokat.

A Louis Vuitton illatai Kusama-fílinget kaptak, és biztosan nem panaszkodtak. Egy évtized után Yayoi Kusama és a Louis Vuitton újra egyesült egy hatásos, nem mindennapi kézitáska-, lábbeli-, ready-to-wear- és egyéb kollekcióval, valamint egyedi pop-upokkal.

Miután a divatrajongók megkapták a feltűnő, elegáns pöttyös táskákat, a 93 éves művésznő a luxusmárka három ikonikus parfümös üvegére is ráönti jellegzetes pöttyeit. A Maison Spell on You, a L’Immensité és az Attrape-Rêves ikonikus illatflakonjait a művész játékos, vibráló, ismétlődő pöttyökkel újragondolja. A Közösségben az illatok hasonló pöttyös utazótáskákban kerülnek majd elhelyezésre.

A “Spell On You”, amelyet írisz pallidával és rózsával fogalmaztak meg, romantikus piros polkát visel. A L’Immensité gyömbér és grapefruit jegyeit egy gyömbér színű üvegbe burkolták. Ugyanakkor az Attrape-Rêves egy csipetnyi végtelen pöttyös mintát kínál, amely bazsarózsát csomagol nyers kakaóporral és egy csipetnyi pacsuli szívvel.

A még megjelenés előtt álló második csepp Kusama virágok iránti szeretetét helyezi előtérbe.

Virágos mintákba fogja öltöztetni a parfümös üvegeket és az utazótáskákat. A Yayoi Kusama x Louis Vuitton illatkollekció 2023. január 6-tól lesz kapható az üzletekben, az árak a 100 ml-es üveg 340 dollártól az utazótáska körülbelül 750 dollárig terjednek.

Forrás: luxurylaunches.com