Itt vagyok

Mukesh Ambani, Ázsia leggazdagabb embere 9 millió dollárért adta el meglehetősen szerény és apró New York-i lakását

Mukesh Ambani indiai milliárdosnak sok vállalkozása és sok háza van. Ez utóbbi miatt került be a hírekbe, egy 9 millió dolláros rezidencia miatt a manhattani West Village-ben, amely már nem az övé, hogy hivalkodjon vele. Ázsia leggazdagabb embere, aki 95,7 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik, eladta pompás, negyedik emeleti lakását, ahonnan kivételes kilátás nyílt a manhattani égboltra és a Hudson folyóra. A 2.406 négyzetméteres Superior Ink otthonban két hálószoba, három és fél fürdőszoba és egy séfkonyha volt az ínycsiklandó ínyenc fogásokhoz. A ház bár apró volt, ha összehasonlítjuk Ambani hihetetlen 27 emeletes mumbai rezidenciájával, mégis jó ingatlan volt, 10 láb magas mennyezettel, halszálkás keményfa padlóval és zajszigetelt ablakokkal.

A torony egyik társasházi lakásának lakótérsége. Kép – City Realty

A Reliance Industries milliárdosának New York-i társasházában már egy sor híresség, például Hilary Swank, Marc Jacobs tervező és Leslie Alexander milliárdos is megfordult. A flancos Superior Ink közös szolgáltatásai közé tartozik egy jóga- és pilates teremmel felszerelt edzőterem, egy kerékpárszoba, egy gyermekjátszószoba, egy lakó társalgó, egy portás és egy inas parkoló. Ambaniék általában vásárlással szerepelnek a hírekben; ez valószínűleg ritka alkalom, amikor eladnak egy ingatlant.

A festői Stoke Park Estate

Nemrég a tehetős Ambani-klán egy hatalmas, 300 hektáros londoni birtokot vásárolt közel 80 millió dollár értékben egy Zoom felhívás keretében. A történelmi Stoke Park Estate 49 hálószobával, golfpályával és minikórházzal büszkélkedhetett. A mágnás igazi ingatlan-gyöngyszeme az Antilia, a 4,8 milliárd dolláros mumbai rezidenciája.

Az Antilia, az Ambani család rezidenciája Mumbai város egyik nevezetességévé vált.

Kétszer olyan magas, mint a Big Ben, a Perkins & Will tervezte ezt a modern otthont indiai szívvel. Az otthonhoz tartozik egy megagarázs 168 autó számára, egy fagylaltozó, egy spa és egy jógaközpont, egy futópálya és egy jól felszerelt edzőterem.

Forrás: luxurylaunches.com