Itt vagyok

Most már semmi kétség: közös fotón a randizó Jennifer Lopez és Ben Affleck

Volt, aki sejtette, volt, aki remélte, most pedig már maga Jennifer Lopez és Ben Affleck sem titkolja, hogy ismét összejöttek. A páros a napokban Hollywoodban vacsorázott, az étterembe pedig ölelkezve-kézen fogva érkeztek.

Tizenhét külön töltött év, jó néhány gyűrű, aztán még egy adag szakítás kellett ahhoz, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck rájöjjön: mégiscsak egymásnak vannak teremtve. A párosról március elején kezdték pletykálni, hogy ismét együtt vannak. Ekkor azonban sokan csak legyintettek, mondván, több mint egy évtized telt el, így nem valószínű, hogy éppen ennyi év után találnának vissza egymáshoz – nem beszélve arról, hogy mindketten nemrég lettek szinglik. Ben Affleck Ana de Armasszal járt egy évig, Jennifer Lopez pedig már az esküvőjét tervezgette Alex Rodriguezzel.

17 hét év egymás nélkül – újra felforrt Jennifer Lopez és Ben Affleck románca

Mi a garancia rá, hogy most működni fog a kapcsolat?

JLo és Ben Affleck állítólag már idén februárban elkezdtek közeledni egymáshoz, régimódian e-mailben vették fel és tartották is a kapcsolatot. Mint kiderült, jó darabig ment a levelezgetés, mire a felek végül úgy döntöttek, személyesen is találkoznak. Az első bizonyítékok május végén kerültek elő, először egy edzőterembe érkeztek együtt, majd visszatértek egy montanai luxusvillába, ahol külön-külön, de bizony lefotózták őket ugyanazon az erkélyen, majd később együtt is, amikor távoztak. Ha ezzel nem lett volna biztos az, hogy a szerelem újraforrt, akkor mostanra már az utolsó kétely is elúszott.

A rajongóik által csak Benniferként emlegetett párról ugyanis megérkeztek az első ölelkezős fotók, amelyek láttán nem is lehet kérdés, hogy újra együtt vannak. A napokban Hollywoodba látogattak el vacsorázni, ahova Ben Affleck járgányával érkeztek. A kocsiban egyébként hoztak magukkal egy gyertyatartót is, ami a hátsó ülésen utazott a Page Six fotói szerint. A képsorozatban egy csokor olyan felvétel is látható, amin a páros ölelgeti egymást az étterem előtt, később pedig kézen fogva állnak tovább.

kep1