Itt vagyok

Michael Jordan 8 millió dolláros halászhajóját, a “Catch 23”-at vitte el a White Marlin Open versenyre. A 84 láb hosszú, elefántmintába csomagolt hajó üzemeltetése évi 1 millió dollárba kerül.

A kosárlabdázástól a halfogásig Michael Jordan versenyző ember. A 60 éves sportlegenda nemrég a Maryland állambeli Ocean Cityben járt a White Marlin Open versenyen. A hatszoros NBA-bajnokot 8 millió dolláros “Catch 23” nevű hajója kísérte el. Jordan és hajója idén negyedik alkalommal vett részt az ötnapos versenyen, amelyen fantasztikus, 10 millió dolláros pénzdíjért lehetett indulni. A White Marlin Open nevű rangos versenyen három napon át kellett horgászni 30 különböző kategóriában.

Twitter / @JoePompliano

Joe Pompliano a következőket tweetelte: “Michael Jordan a marylandi Ocean Cityben van ezen a hétvégén, ahol a White Marlin Openen versenyez. MJ hajója egy 8 millió dolláros egyedi 84 lábas Viking, amelyet elefántmintába csomagoltak – és évi 1 millió dollárba kerül az üzemeltetése. A hétvégén 10 millió dolláros pénzdíjért fog versenyezni. Azt is megosztotta, hogy a 8 millió dolláros egyedi hajó megegyezik Jordan 60 millió dolláros magánrepülőjével, amely szintén elefántmintába van csomagolva.

Lehet, hogy Jordan idén lemaradt a csúcsról, de így is nagy fogásokkal büszkélkedhet. Az NBA MVP 2021-ben egy 25 kilós delfint tekert fel, a következő évben pedig a Mid-Atlantic Tournamenten zsebelték be a Numero Uno helyet, ahol a legénysége egy 73 kilós fehér marlint biztosított be. Az élő legenda bevallotta, hogy a horgászat az új sportja, ami segít neki megtanulni a türelmet.

“Most az a kihívás, hogy megnyugtassam az idegeket. Ezért horgászom most sokkal többet” – mondta Jordan az ABC 2021-es Australian Story című műsorának adott interjújában. Elmondta: “Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer hajóra szállok és horgászni fogok, de a türelem és a halfogás kombinációja, a türelem próbálása. Ez nem fog megtörténni. Nem tudod elérni, hogy megtörténjen. Csak készen kell állnod, amikor megtörténik.” A legenda hozzátette: “Ezek mind olyan dolgok, amelyek szerintem sokkal jobban megnyugtatnak, mintha bármilyen sportot űznék, ha aranyat játszanék, vagy ha bármi versenyszerűt csinálnék, mert azt hiszem, erre van szükségem. Ez az a terápia, amire szükségem van, hogy csillapítsam ezeket a versenyszellemeket, amik bennem vannak.”

John Ols a díjnyertes fogásával. Facebook / @White Marlin Open

Az 50. alkalommal megrendezett White Marlin Open versenyt a marylandi John Ols nyerte, aki egy 640,5 kilós kék marlint fogott. A kiváló 6,2 millió dollárt vihette haza. A Jordan’s Catch 23 egy 81 láb hosszú szépség, amelyet az Amerikai Egyesült Államokban épített a Viking. A lopakodó hajó 40,0 csomós végsebességgel büszkélkedhet, és két MTU dízelmotor hajtja. A hajó négy kabinos, és a versenyek kedvelt sporthorgász jachtja.

Forrás: luxurylaunches.com