Itt vagyok

Megvalósította álmát, sikeres írónő lett

 

Borsa Brown, aki civilben kétgyermekes családanya, négy évvel ezelőtt eldöntötte, hogy sikeres írónő lesz. Az Arab szeretője című most megjelent romantikus regénye jelenleg a legkeresettebb könyv a hazai könyvesboltokban.

arab-szeretoje-sikerlistak

A váci szerző négy évvel ezelőtt jelentette meg első, A Maffia ágyában című könyvét. Sokan kételkedtek a sikerében, de az Álomgyár Kiadó tulajdonosai hittek benne, így elindulhatott az írói karrierje. Időt és energiát nem kímélt, hogy minél több emberhez eljusson az írása. Borsa Brown példa lehet mindenkinek, aki szeretné megvalósítani az álmát.

„Bíztam magamban, de azért ekkora sikerre én sem számítottam. Én tényleg azért csinálom, hogy másokat szórakoztassak és az eladásoknál nekem fontosabb, hogy mik a visszajelzések, hogy az olvasóim éppen sírtak vagy nevettek a könyveim olvasása közben. A legfontosabb, hogy higgyünk magunkban és abban, amit csinálunk, és akkor nincs akadály.”

Az Arab című regény 2015 októberében jelent meg, és néhány nap alatt a sikerlisták élére került. A magyar nő és a szaúdi férfi nem mindennapi szerelme sokak kedvence lett, akik nagyon várták, hogy a szerző megírja a történetet a magyar nő szemszögéből is.

Borsa Brown elmesélte, hogy élete egyik legfurcsább élménye volt, mikor férjével és lányával sétáltak az állatkertben és valaki felismerte és közös fényképet kért tőle. Több mint 11 ezer Facebook rajongójától ma már százával kap leveleket és bár nagyon sok idő, mindegyikre szívesen válaszol, mert úgy gondolja, hogy ha őt megtisztelte valaki kérdésével vagy problémájával, akkor ő is megtiszteli azzal, hogy válaszol.

borsa-dedikalas-2

borsa-dedikalas-1

Gönczi Péter, az Álomgyár Kiadó vezetője ugyan hitt Az Arab sikerében, de még őt is meglepte, hogy nem tudtak annyit gyártani a könyvből, hogy elég legyen. Jelenleg az ötödik utánnyomás készül Az Arabból, pedig csak féléve jelent meg.

A történetnek nincs vége, Borsa Brown 2016 őszére meglepetéssel készül. Akik már olvasták valamelyik könyvet, azok sejthetik, miről van szó.

 

A könyvek megrendelhetők a Bookline hálózatában!