Itt vagyok

Megnyílt egy Gucci étterem Moszkvában, és teljesen hamis

Az oroszok szíve fájt, amikor a világ legtöbb vezető luxusmárkája, mint például a Gucci , a Burberry, a Chanel és a Louis Vuitton felfüggesztette tevékenységét Oroszországban. Van néhány vállalkozó szellemű orosz, aki a nyomorúságban pácolás helyett inkább kiköhög egy hamisítványt. A moszkvai zenészeknek, Yegor Creednek és Timatinak, valamint Anton Pinsky vendéglősnek sikerült mosolyt csalniuk a Kering tulajdonában lévő Gucci divatmárka – a GUCCI CAFE – rajongóira. A hamis Gucci étteremben a Gucci név hátrafelé írt feliratai láthatók, a bútorok pedig egy azonnal felismerhető GG monogrammal kárpitozott.


A Twitteren / @Oh_89

Lehet, hogy nem tudnak Gucci ruhába öltöztetni, de Oroszország legalább gyönyörködhet néhány Gucci szénhidrátban! Egy ilyen akció soha nem maradhat észrevétlen, és az eredeti luxusmárka ismeri a Gucci ihlette moszkvai kulináris alkotást . A Gucci szóvivője megerősítette, hogy a márka semmilyen módon nem kapcsolódik a hasonló nevű előőrshöz, és „semmilyen hozzájárulást, engedélyt vagy jogot nem adott [senkinek] az intézmény megnyitásához és irányításához, akár szerződés alapján, akár más módon”.

A kávézó népszerű a helyi hírességek körében is.Via Twitter / @nexta_tv

A cég képviselője azt mondta, hogy „minden szükséges védőintézkedést megtesz” az ilyen jogsértések kezelésére. A The Fashion Law szerint a három alapító proaktívan visszaszorítja a Gucci közelgő követeléseit. A trió szilárd meggyőződése, hogy nem sértik a márka jogait, mivel vállalkozásuk egy EFAC ICCUG néven bejegyzett étterem , nem pedig GUCCI CAFE. Ráadásul a Gucci nem rendelkezik nevének bejegyzésével az éttermi szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Forrás: luxurylaunches.com