Itt vagyok

Maui leggazdagabb lakói, Jeff Bezos és Lauren Sanchez 100 millió dollárt adományoznak a Maui Alapítványnak. Az újonnan eljegyzett párnak 78 millió dolláros, félreeső birtoka van a szigeten, amely 14 hektáron terül el.

Maui jómódú lakói, Jeff Bezos és Lauren Sanchez többet tesznek az erdőtűz sújtotta szigetért, mint empatikus szemlélők. Az újonnan eljegyzett milliárdos pár egy alapítványt hoz létre, hogy a Maui erdőtüzek áldozatainak segítsen talpra állni, és egy borsos, 100 millió dolláros adománnyal segítsenek a saját részükről. Sanchez a közösségi médiában osztotta meg a hírt, és úgy tűnt, egyenesen letaglózta a szörnyű katasztrófa. Sanchez bejelentette: “Jeff és én összetörtük a szívünket a Mauin történtektől. Azokra a családokra gondolunk, akik annyi mindent elvesztettek, és egy olyan közösségre, amely teljesen lepusztult”.

Instagram / @jeffbezos

Hozzátette: “Létrehozunk egy Maui Alapot, és 100 millió dollárt szánunk arra, hogy segítsünk Mauinak talpra állni most és az elkövetkező években, ahogy a folyamatos szükségletek megmutatkoznak”. A világ harmadik leggazdagabb embere 163 milliárd dolláros nettó vagyonnal 2021 óta a maui La Perouse Bay lakója. A hely a mindennapok nyüzsgésétől távol eső nyaralóként működött. Szívszorító látni, hogy valakinek a menedékhelye ilyen katasztrofális csapásoknak van kitéve.

Twitter / @HeidiHarrisShow

A halálos tüzek legalább 59 emberéletet követeltek, letarolták Lahainát, és ezreket tettek hajléktalanná. Lauren kijelentette, hogy ő és Jeff a hosszú távú segítségnyújtásra gondolnak: “Az azonnali szükségletek fontosak, és a hosszabb távú újjáépítés is az, aminek meg kell történnie – még azután is, hogy a figyelem nagy része már alábbhagyott”.

Twitter / @NOGreatResetNO

Reméljük, egyre több milliomos, milliárdos és ember jelentkezik, hogy segítsen a lakosoknak, amiben csak tud. Miközben a százmilliárdos Bezos teszi a dolgát, az Accuweather Inc. szerint a gazdasági áldozatokra vonatkozó első becslései 8 és 10 milliárd dollár között mozognak. Gondolom, Mauinak mindenképpen szüksége van egy MacKenzie Scottra, aki beszáll.

Jeff Bezos és Lauren Sanchez hawaii otthona.

Jeff Bezosnak és Laurennek 78 millió dolláros trópusi birtoka van a La Perouse-öbölben.

2021-ben Bezos egy vagyont költött egy gyönyörű otthonra egy távoli hawaii üdülőhelyen. A La Perouse-öböl el van szigetelve a kíváncsi szemektől és a buzgó paparazziktól, így a tehetős pár teljes nyugalomban élvezheti a 14 hektáros komplexumot. A részletekből szinte semmit sem spóroltak ki, úgy tudni, hogy a főépület körülbelül 4500 négyzetméteres, és egy óceánra néző kültéri konyhát is tartalmaz.

A birtokon egy 1700 négyzetméteres vendégház is található; a légifotókon több más, kisebb épület is látható. A nyarakat inkább a tökéletesen kör alakú, 700 négyzetméteres úszómedencében pihenve lehet élvezni. Az egyemeletes épületek pálmafák borítékolása között helyezkednek el.

Forrás: luxurylaunches.com