Itt vagyok

Marc Jacobs digitális castingot tart: #CastMeMarc

 

Ahogy már azt tudjuk, Mark Jacobs nagyon nyomatja a Tweet Shopját, de most modelleket toboroz a digitális világ segítségével. Április 2-án jelentette be a márka, twitter segítségével: „szeretnél az MbMJ új arca lenni? Akkor nem kell mást tenned, mint hogy betaggeled a képed #CastMeMarc hashtaggel és várd az eredményt! A márka Twitteren és Instagrammon fogadja a jelentkezőket és a nyertes képek tulajdonosait felkeresi a New York-i Establishment ügynökség.

Valószínűleg máris bombázzák a márkát mindkét közösségi média oldalon, azok, akik reménykednek, hogy az új arcai lehetnek Marc Jacobsnak. Ömlenek a képek a kreatív rajongóktól – mind a férfiaktól és nőktől – akik próbálják a legjobb arcukat mutatni.

Vajon, Marc megtalálja, amit keres? Hamarosan ki fog derülni! Egy dolog biztos, hogy Marc Jacobsot szemmel tartja az egész divatvilág, a 2004-es minimalista Victoria Beckham kampánytól, egészen a most tavaszi Miley Cyrus kampányig. Jacob sose bukott el akkor, ha elő kellett húznia egy nyulat a (hihetetlenül divatos) kalapjából.

Nem kétséges, hogy a tervező, felforgatja a divatvilágot ezzel a lépésével; de az biztos, hogy ő ezt nagyon is élvezi!

 

Luxury Launches