Itt vagyok

Magyarország legnagyobb kutyás sétáját szervezi a Dorko!

 

Magyarország legnagyobb kutyás sétáját szervezi a Dorko!

Nagy célt tűzött ki maga a Dorko: Szeretné, ha minden arra rászoruló ember mellé kerülne vakvezető kutya. Ezért jövő áprilisban Magyarország legnagyobb segítőkutyás sétáját szervezi, mellyel a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének kutyaiskoláját támogatná.

A magyar márka egy újabb, különleges kezdeményezéssel szeretné felhívni a figyelmet a segítőkutyusok és kiképzőik állhatatos munkájának fontosságára, és a vakvezető kutyák alacsony számára: 2019. április 27-én, a vakvezető kutyák világnapján Magyarország eddigi legnagyobb segítőkutyás sétáját készülnek megtartani.

A nagyszabású séta a Városligetben lesz, ahová nemcsak a vakvezető kutyusokat és kiképzőiket, de olyan ismert embereket is várnak, mint a Verrasztó testvérek, a Halott Pénz együttes, Kucsera Gábor-Tápai Szabina házaspár.

Tápai Szabina - Kucsera Gábor

„A Dorkónál mindig is hittünk a jó ügyekben, amelyek mellett érdemes teljes vállszélességgel kiállni. Az MVGYOSZ és kutyaiskolájuk alázatos munkája pedig pont ilyen. Nem véletlen, hogy immár 4. éve támogatjuk őket. Reméljük, ez alkalommal minden eddiginél nagyobb előrelépést érünk el, és sikerül megvalósítani célkitűzésünket, miszerint minden olyan magyarországi vak ember mellé kerül majd segítőkutya, akinek szüksége van rá. Jelenleg, több mint 70 fő szerepel a várólistán” – nyilatkozta Gém Péter, a Dorko alapítója.

A márka ismét elkészítette egyedi Loyalty is Royalty kollekcióját, mely minden évben megújul – kezdeményezésükhöz pedig ismét számos művész, zenész, sportoló, és híres ember csatlakozott, többek közt: Halott Pénz zenekar, Hooligans együttes, Juhász Roland labdarúgó, Nagy László kézilabdázó, Fodor Rajmund olimpiai bajnok vízilabdázó, Dukai Regina énekesnő, valamint a sikeredző, Kemény Dénes is – tervezett sétájuk pedig az eddigi legnagyobb dobásuk, melyet céljukért tehetnek.

Cloud 9+ 2

A rendezvényen bárki részt vehet, aki előzetesen regisztrál és megváltja belépőjegyét. Ennek teljes ára, a rendezvény napján, levásárolható lesz a helyszínen lévő Dorko Pop-up store-ban és a kiemelt Dorko üzletekben. A Loyalty is Royalty kollekció eladásából származó teljes nyereséggel az MVGYOSZ kutyaiskoláját támogatják.

Fenyvesi Zoli 2

További információt a következő linken találhattok: www.dorko.hu/loyalty-seta