Itt vagyok

Magasra tette a lécet a Dorko: a világon is egyedülállónak számító cipőt dobott piacra

Október 4-én lehullt a lepel a Dorko legújabb fejlesztésű, még a világon is egyedülállónak számító Signature cipőjéről – a pozitív fogadtatás pedig nem maradt el.

Ismét nagy dobással állt elő a Dorko, mivel Magyarországon elsőként lehetővé tette, hogy a sportolók saját tervezésű Signature cipőjükben versenyezhessenek. Ráadásul, egy olyan egyedülálló kollaborációval tette mindezt, amire eddig még nem volt példa.

A cipőt október 4-én, csütörtökön mutatta be a nagyközönségnek a tervezőpáros, Petrányi „Ostya” Lajos (magyar bajnok gördeszkás) és Kun Ádám (világbajnok BMX-es) a The Lab-ben.

DSC03584

Nem ez volt az első alkalom, hogy a két világhírű, magyar sportoló összeállt a Dorkóval, de olyanra még nem volt példa, hogy a két sportág képviselői közösen alkossanak meg egy sneakert, amely ráadásul mindkét stílus képviselőinek megfelel.

„A Dorkónál mindig is fontosnak tartottuk, hogy támogassuk a magyar tehetségeket, és magyar sportolónak eddig még nem adatott meg az a lehetőség, hogy saját tervezésű cipőben versenyezzen, úgyhogy örülünk, hogy ebben a fiúkkal mi lehetünk itthon az elsők. És hát igen, már dolgozunk a folytatáson.” – nyilatkozta Gém Péter, a Dorko ügyvezető igazgatója és alapítója.

DSC03546

Az új kollekció igen pozitív fogadtatást kapott, amit csak tetézett, hogy a Trunk Tomi vezette kerekasztal-beszélgetés után Ádám és Ostya külön bemutatóval is előrukkolt. A sneaker egyébként már a bemutatón is statement darabnak számított, hiszen néhányan, többek közt Fura Csé, Lofti Begi, BSW és a Brains már ebben is érkeztek az eseményre, amely egy nagyszabású B2B Show-val zárult.