Itt vagyok

Ma este eldől, ki lehet Magyarország következő szupermodellje!

Hamorsan megtudjuk, ki nyeri az idei Supermodel of the Year Hungary versenyét!

Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett rangos modellfelfedező-versenyre mintegy ezer 16-25 év közötti lány jelentkezett, akik közül száz lány vehetett részt a személyes castingon, majd egy zsűri húsz versenyzőt hívott meg a három napos felkészítő táborba, vagyis a célegyeneséhez érkezett a rendezvény.
A szépségek ez alatt a három nap profi modellektől tanulták meg a tökéletes járást, mozgást és testtartást, amivel a kifutókon érvényesülhetnek a jövőben.
A szervezőknek nagy nehézséget okozott a felére csökkenteni a létszámot, ugyanis erős volt a mezőny, nem túlzás, hogy akár mind a húsz lány megérdemelte volna a döntőt.
De a szabályok ezt nem tették lehetővé, így dönteni kellett. Végül Hamar Rachel, Csasztvan Lilla, Malya Natália, Végh Dominika, Radics Katherina, Katona Lilla, Kapusi Kira, Malikó Fióna, Gáll Mária, valamint Szabó Zsófia Andrea kapott lehetőséget arra, hogy a LikeGroup ügynökség által szervezett verseny fináléjában ott legyen, és a rangos zsűri előtt (Hajdú Péter műsorvezető-producer, Kabát Péter válogatott futballista, Holdampf Linda stylist, valamint a tavalyi Supermodel of the Year-győztes Nagy Brigitta) megmérettesse magát.
A döntő csütörtökön, vagyis ma este lesz a Yellow Budapest nevű szórakozóhelyen, ahol egy nagyszabású, sztárvendégekkel színesített gálán kiderül, ki kap lehetőséget arra, hogy meghódítsa a divat és a kifutók világát.