Itt vagyok

LUXY, párkereső app a gazdagoknak

 

George Clooney már nős és többé nem milliomos agglegény. De ha egy tehetős egyén minimum 6 számjegyű jövedelemmel a lelki társad, akkor az új társkereső alkalmazás a ‘Luxy’ lehet, a megfelelő applikáció neked. A Tinder (amerikai társkereső oldal) bemutatása óta, megnövekedtek a randioldalak száma az interneten. Luxy, állítja hogy ‘ a nem vonzó és szegény’ jövendőbeli társakat kigyomlálta a rendszerből. Szintén felhívta magára a figyelmet azzal a kijelentésével, hogy úgy írja le magát, mint ‘ Tinder a szegények nélkül’.

A Facebook gazdagoknak már létezik, más a célja és nem összetévesztendő egy társkereső oldallal. Annak ellenére, hogy a Luxynak hasonló tagjai vannak, mint például ‘vezérigazgatók, szépségkirálynők, modellek, hírességek, profi atléták, orvosok, ügyvédek és egyéb sikeres emberek’, úgy tervezték, hogy csak a gazdag és szépek között játsszon kerítőt.

luxy-4
‘Ugyanúgy működik, mint a Tinder. Egyetlen nagy kivételell: az applikáció lehetővé teszi, hogy kiszűrjük a szegény és nem vonzó embereket’ mondta a Luxy vezérigazgatója a sajtóközleményben, aki eddig még névtelen. “Tény, hogy a Luxy férfi felhasználói átlagos jövedelme több, mint 200.000 $. Akik nem tudnak pénzügyileg lépést tartani, azonnal eltávolítják a szolgáltatást.”

luxy-6
Az applikáció májustól elérhető az Apple számára, mostanra pedig az Androidos felhasználók számára is elérhetővé tették. Profil készítéshez, a felhasználóknak ki kell választani a kedvenc hobbijukat, egy listából amely olyan tevékenységeket tartalmaz, mint például a ‘Gourmet vacsorázás’ és a ‘raketball’. Majd megkérdezik tőlük a kedvenc bandájukat és az éves fizetésüket. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy névtelenül kedveljenek vagy áthaladjanak a profilokon, egy érintéssel vagy ütéssel. Ha két felhasználó kedveli egymást, avagy ‘összeillenek’ (match), akkor LUXY bemutatja őket egymásnak és létrehoz egy chat beszélgetést kettejük között.

Luxury Launches