Itt vagyok

Luxus kategóriás konténerházak

Amikor 2018 novemberében Dél-Kaliforniát tűz pusztította, sok családnak kellett otthonát elhagyni. Doug Burdge helyi építész és Nate Garnero építész egy olyan ötlettel állt elő, mellyel tudnák segíteni ezeket a családokat. Ez az ötlet a Buhaus Container Homes lett.
Buhaus-Container-Homes-5
A Buhaus Container Homes egy tűzálló ideiglenes ház, amely segíthet az otthonukat elvesztett családokon. A lakások a tiszta vonalak és a funkcionalitás jegyében készültek . A nappali egy könnyenhálószobává alkítható tér, amelyben egy falba pattintható ágy van. Az ágy elrejtése mellett egy kis asztal is kinyúlik a falból, hogy étkezésre szolgáljon. A ház másik végén egy fürdőszoba található, amely egy tágas zuhanyzóval rendelkezik.
Buhaus-Container-Homes-7
A belső teret meleg tölgy borítja, csúcsminőségű felülettel. A külsejét tűzálló fémlemezek borítják. Összességében inkább úgy érzhetjük, mintha egy nagyszerű szállodai szobában lennénk, mint nem egy átalakított konténerben. Sőt, a Buhaus úgy van felszerelve, hogy tápfeszültség nélkül is működjön, ezért alternatív energiát kínál. Az konténerek 96 000 amerikai dollártól indulnak, és mér előre megrendelhetők.
Buhaus-Container-Homes-9
Buhaus-Container-Homes-2
Buhaus-Container-Homes-8
Buhaus-Container-Homes-6