Itt vagyok

Leonardo DiCaprio és Beyoncé megnézik a 367 láb hosszú Renaissance megayachtot, a világ egyik legújabb, legnagyobb és legdrágább jachtját, amelyet 3,2 millió dollárért bérelhetnek egy hétre…

Azzal, hogy Freire 367 lábas Renaissance-ja csatlakozik a Burgess charterflottájához, a tehetős tengerjáró hírességek a Flying Fox, Lana és társaik mellett még több pompás jacht közül választhatnak. A spanyol hajógyár által 2023-ban vízre bocsátott hajó, amely 19 luxuskabinban 36 utast fog fogadni, a legnagyobb hajó, amelyet a nemzet épített. A behemót a Bannenberg & Rowell által tervezett külsővel és a Marin Teknikk AS által készített hajóépítészettel elmosódnak a határok egy robusztus expedíciós jacht és egy magával ragadó úszó kastély között. Már most el tudjuk képzelni Leonardo DiCapriót, amint lelkesedik ezért a szépségért a dupla magasságú étkezőszalonjával.

Beyoncé és családja a Flying Fox fedélzetén.

Hasonlóképpen, a jachtok rajongóját, Beyoncét is teljesen lenyűgözné a hatalmas tulajdonosi fedélzet, amely feltehetően a hat fedélzet közül a legbőségesebb (a cikk írásakor még nem álltak rendelkezésre képek). A privát teret a négy fedélzetén közös Al fresco étkezési elrendezések szegélyezik. A főfedélzet ad otthont egy hatalmas úszómedencének és egy kiterjedt strandklubnak, bárral, tengeri terasszal és vízparti étkezési lehetőséggel; a Renaissance végül is egy 7200GT-s jacht!

Kép – Boat International

Burgess “revelációként” jellemezte a spa-t, amely fitneszközponttal, egy csúcsminőségű edzőteremmel büszkélkedhet, amely alkalmas arra, hogy lenyűgözzön egy élsportolót, hideg és meleg merülésekkel, gőzfürdővel, szaunával a maximális kikapcsolódáshoz, és még egy szépségszalonnal is. Versenytársaihoz hasonlóan a Renaissance is fantasztikus vízi játékok és hajózási kütyük arzenálját hordozza, és gazdag VIP vendégei kényelmét szolgálja a hajó orrán elhelyezett helikopterleszálló.

Kép – Boat International

Caroline Taylor, a Burgess charter menedzsere beszélt az újdonságról: “Nagy örömmel képviseljük ezt az egyedülálló szuperjachtot. A Burgess hírneve a kiválóságról szól, és a Renaissance valóban ezt az ethoszt testesíti meg. A jacht idén nyáron a Földközi-tengeren lesz bérelhető, és készen áll a 2024-es foglalások biztosítására ezen a helyen; továbbá 2024/25 telén a Renaissance átmegy a Karib-tengerre is.” A hajógyár kijelentette: “Szeretnénk köszönetet mondani annak a több mint 600 embernek, akik az elmúlt években ezen a projekten dolgoztak. Mind a hajógyár közvetlen személyzetének, mind az alvállalkozóknak, beszállítóknak, pénzügyi szervezeteknek és a hajóosztályozó társaságnak, akik részt vettek ebben a hihetetlen projektben”.”

A Renaissance az egyik legdrágábban bérelhető jacht lesz, heti 3,2 millió dolláros borsos költségével, amely csúcsszezonban akár 3,7 millió dollárra is emelkedhet. Ez a meredek ár egy laikusnak talán leesik az álla, de nem a gazdag hollywoodi A-listásoknak, akik visszavonhatatlanul vonzódnak ezekhez az úszó palotákhoz. Alig várjuk, hogy lássuk, melyik ismert arcot látjuk először a fedélzeten.

Forrás: luxurylaunches.com