Itt vagyok

Laudrée különleges Macaroonnal rukkol elő Donna Karan 30. évfordulójára

 

Nem is olyan rég izgatottan számoltunk be nektek a Jimmy Choo ehető kollekciójáról, amit a ’The Berkeley’-ben lehetett megkóstolni. Az új őrület elérte a híres tervezőt is, Donna Karant, mivel hasonló dologba vágta a fejszéjét. A divatház 30. évfordulóját szeretné ezzel megünnepelni, a francia édességgyártó közreműködésével, aki nem más mint a híres Laudrée, akik egy doboznyi macaroon különlegességgel álltak elő. A tökéletesen kerek „süti szendvicsek” a New York-i Fashion Week-en fognak debütálni.

Donna Karan New York-i Fall/Winter kollekciója ihlette ezt a párizsi édességeket, amelyek egy csodálatos dobozban kaptak helyet, ami New York káprázatos látványát szimbolizálja, természetesen elegáns fekete-arany kivitelezésben. Harapj bele a különleges ízesítésű étcsokoládéba, vaníliába és karamellába, amit enyhén sózott vajkrémmel tesznek ellenállhatatlanná.

Nem kell meghívóval rendelkezned a Fashion Weekre, hogy megkóstolhasd ezt a különlegességet – elég csak elsétálnod a New York-i Upper East Side-on található Laudrée üzletbe.

Dizájnerek által ihletett finomságok nem először kerülnek ki a Laudrée konyhájából, ugyanis a legutóbbi Valentin Nap alkalmával, Reed Krakoff és a Laudrée séfek együttműködésében született meg az a matt-fekete doboz, melyben kizárólag étcsokoládés macaroon különlegességek kaptak helyet. Louboutin és Marni is készített már macaroonokat, amiket szintén a francia cukrászat készített.

 

Luxury Launches