Itt vagyok

Lady Gaga-tól Meghan Markle-ig itt olyan hírességekről lesz szó, akik sokkal többet tesznek, mint készpénz adományozása a Covid-19 válságban rászorulóknak.

Mivel a koronavírus terjedése az egész világon folytatódik, a világjárványnak a hétköznapi népekre gyakorolt hatása nagyon érezhető . És hogy segítsenek nekik a gördülékeny úton, a hírességek kedvességet és alázatot mutattak a rászorulóknak.

A ruhák adományozásától az ételek szállításáig ezek a szuperhős hírességek egyedi és értelmes módszereket találtak arra, hogy megnyissák a szívüket a közösség tagjai számára, és szebbé tegyék ezeket a nehéz időket.
Íme 6 inspiráló példa

Prince-Harry-and-Meghan-Markle

Harry és Meghan ételt csomagolnak
A pár még csak nemrég költözött be a Los Angelesi otthonukba máris sokat tesznek a közösségért. A pár kapcsolatba lépett a Project Angel Food hálózattal és két napot töltött élelmiszercsomagok szállításával azoknak a helyieknek, akiknek egészségügyi problémái vannak. Az önkéntesek állítólag azt mondták, hogy Harry és Meghan „nagyon az emberekért vannak”.

Lady Gaga kölcsönadta a hangját:
A zenész az április 18-án rendezett, egy “Együtt otthon” koncertet . A közremûködésében szerepeltek többek között Aie-Listers társaik, köztük Billie Eilish, Elton John, The Rolling Stones és John Legend. A zenei extravagáns film több mint 128 millió USD-t (394,7 millió ft) gyűjtött be, amely a Covid-19 Szolidaritási Reagálási Alap felé fordult, amely támogatja a jótékonysági szervezeteket azáltal, hogy élelmet, menedéket és egészségügyi ellátást nyújt a rászorulóknak.

Tacok Miley Cyrus és Cody Simpson részéről:
A zenészek személyesen 120 taco-t juttattak el a kórházi személyzet felé, mint gesztust a válság idején élvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók számára. Cody írt a szállításról és arra buzdította a rajongókat, hogy mutassanak hálát egészségügyi közösségük felé.

Láthatóan mindenki, még a celebek is minden erejükkel segítenek a rászorulóknak ebben a helyzetben.

Forrás:Luxurylaunches