Itt vagyok

Kapusi Kira nyerte a 2019-es Supermodel of the Yeart!

Kapusi Kira előtt kinyílt a divatvilág, miután őt választották idén a rangos modellfelfedező verseny győztesének.

Véget ért az idei – sorrendben a nyolcadik – Supermodel of the Year versenye, amelyet a 22 éves Kapusi Kira nyert meg a zsűri egyhangú szavazatai alapján.

A Yellow Budapest nevű szórakozóhelyen megrendezett fináléban tíz lány mérettette meg magát a speciális kifutón, amely ezúttal a bárpult volt, hiszen a szervezők szerették volna, ha a Supermodel of the Year kilép a hagyományos szépségversenyek kereteiből.

Gála-75

A közönség vevő is volt az újításra, a döntőből hatalmas show kerekedett, amelynek végén a zsűri tagjainak – Nagy Brigitta, a tavalyi győztes, Holdampf Linda stylist, Kabát Péter válogatott futballista, valamint Hajdú Péter műsorvezető-producer – szavazatai alapján a harmadik helyen az ugandai származású Malikon Fiona, a másodikon Csasztvan Lilla, az elsőn a már említett Kapusi Kira végzett, míg Hamar Rachel és Szick Petra is különdíjat vihetett haza.

79381322_440111896938692_694157420447924224_n

– Szeretnék a jövőben is modellkedéssel foglalkozni, utazni, felfedezni a világot, és sikereket elérni ebben a szakmában – mondta a BP Magazinnak a győztes Kira. – Nagyon boldog vagyok, hogy én lettem az első, nagy álmom vált valóra ezzel. Nagyon szépen köszönöm a szervezőknek, hogy lehetőséget adtak nekem, nekünk arra, hogy megmutassuk magunkat. Elképesztően színvonalas volt az egész verseny a castingtól kezdve a felkészítő táboron át egészen a gálaestig. A zsűrinek pedig a szavazatokat köszönöm. Mostantól mindent megteszek majd, hogy bizonyítsam, nem érdemtelenül nyertem, és méltóképpen fogom képviselni a Supermodel-címet.

Gála-124

A rendezvény egyik tulajdonosa, Németh Péter kijelentette, hogy a Supermodel of the Year jövőre átlépi Magyarország határait, és külföldön is megjelenik majd, Marek Zoltán, a másik tulajdonos pedig az este folyamán szintén nagy bejelentést tett, miszerint jövőre kétszer is megrendezik a Supermodelt, egyet nyár elején, egyet pedig a hagyományokhoz hűen decemberben.

Gála-121