Itt vagyok

Jeff Bezos szuperjachtja, a Koru a vidámság címévé válik. Oprah az újdonsült jegyespárral, valamint barátaikkal és családtagjaikkal együtt vacsorázik Olaszországban egy hétvégi pihenésen.

Minél több, annál jobb a mantra a százmilliárdos Jeff Bezos és menyasszonya, Lauren Sanchez számára; nem a pénzről, hanem a társaságról szól! Az újdonsült jegyespár tökéletes házigazdát játszott barátaiknak, köztük a nagymenő Oprah Winfrey-nek, Gayle Kingnek, Diane Von Fürstenberg divattervezőnek és családjuknak a világ második legnagyobb vitorlás jachtja, az 500 millió dolláros Koru fedélzetén. Úgy tűnik, a pár, akik idén év elején jegyezték el egymást a 416 láb hosszú szkúneren, egyszerűen nem tud betelni vele.

Az Amazon társalapítója álmai lánykérését a Korun tervezte meg egy hatalmas gyémánt eljegyzési gyűrűvel, amit csak az a gesztusa koronázott meg, hogy a Koru jachtra egy hatalmas, fából készült Lauren-figurát helyezett el.

Lauren Sanchez és barátnője, Elena. A neves tervező Diane Von Fürstenberg. Instagram / @laurenwsanchez

Véletlenül az egyetlen másik nő, aki hasonló ajándékkal büszkélkedhet, Diane Von Fürstenberg. A mágnás Barry Diller egy óriási szobrot szentelt az ő képmására a 305 láb hosszú, 200 millió dolláros Enigma szuperjachton. Bezos és hölgye Sanchez három gyerekével zippantottak be egy jachtos nyaralásra az olaszországi Portofinóba több mint egy hónapja. A múlt hétvégén Caprin látták őket, amint közeli barátok és Sanchez fia, Nikko Gonzales társaságában hódolnak az ünnepségeknek. A társaság a meleg olasz napsütésben mulatozott a napozóteraszon, a háttérben azúrkék, érintetlen vízzel.

Laren Sanchez és fia, Nikko Gonzalez. Instagram / @laurenwsanchez

A fehérbe öltözött, lenyűgöző Sanchez egy sor képet posztolt a belső körével töltött meghitt időről. Az Oceanco mamut valóban az egyik legimpozánsabb megahajó, amely valaha a bolygón hajózott, három toronymagas árbocával, amelyek több mint 230 láb magasak. Semmit sem hiányolna a pár a minden eddiginél nagyobb szerelemhajójukról, kivéve talán egy helikopterleszállót. Mivel a milliárdos a világ leggazdagabb emberei közé tartozik 157 milliárd dolláros vagyonával, a milliárdos rendezett egyet a támogató hajóján, az Abeonán.

Az Abeona. Kép – Diariodemallorca.es

Kedvesének nem kell duzzognia semmiért. Legkevésbé a repülés iránti szenvedélye miatt! A 75 millió dolláros támogató hajó, amely az utazások és indulások római istennőjéről kapta a nevét, egy egész arzenálnyi tendert és játékot szállít, így biztosítva, hogy a kalandvágyó Sanchez fia rengeteg adrenalinfröccsöt és szórakozást kapjon az idilli Olaszországban!

Forrás: luxurylaunches.com