Itt vagyok

Jeff Bezos, a világ harmadik leggazdagabb embere egy 68 millió dolláros villával bővítette ingatlanportfólióját a floridai “milliárdos bunkerben”. A lenyűgöző, három hálószobás ingatlan egy 2,8 hektáros, mesterséges gátat képező szigeten fekszik.

A milliárdos Jeff Bezos nem gyémántokkal, ruhákkal vagy kézitáskákkal, hanem egyik kiváló ingatlannal a másik után pazarolja a hamarosan feleségül menő Lauren Sanchezt. Legutóbbi vásárlása egy 68 millió dolláros ház a floridai Indian Creek Island exkluzív szigetén. A hír azután érkezett, hogy a rajongó vőlegény Bezos elkezdte felújíttatni 175 millió dolláros Beverly Hills-i birtokát, hogy az tökéletes házastársi otthon legyen a helikopterpilóta Sanchez számára. A floridai otthon a Billionaire Bunker enklávéban található, egy elit környéken, amely a magánéletéről és érintetlen szépségéről ismert.

Kilátás a híres milliárdos bunkerre. Kép – Apple Maps.

Az Amazon társalapítója Ivanka Trumpot és Jared Kushnert találja szomszédnak olyan ismert hírességek mellett, mint Tom Brady, Carl Icahn és Julio Iglesias spanyol énekes. A világ harmadik leggazdagabb emberének 9 259 négyzetméteres kúriája egy 1965-ben épült, 2,8 hektáron elterülő, három hálószobás ingatlan. Bezos a hírekben a tengeren folytatott fényűző élete miatt szerepelt, ahol még mindig szigeteket hoppanál szerelmével és legközelebbi barátaival. Azonban a szárazföldi élet is hihetetlenül jól sikerült az Amazon 59 éves társalapítójának, aki az elmúlt években több házat is felhalmozott.

Instagram / @laurenwsanchez

A Beverly Hills-i kastélyon kívül a milliárdosnak van egy otthona Washingtonban, egy vízparti birtok Hawaiin, több ingatlan Manhattanben és Seattle-ben, valamint egy 300 ezer hektáros farm Texasban – írja a Bloomberg. Az Indian Creek-i birtok a százmilliárdos egyik legelképesztőbb tulajdona, amely 40 vízparti ingatlan közé ékelődik, és olyan luxus felszerelésekkel rendelkezik, mint egy 294 hektáron elterülő 18 lyukú golfpálya. Tekintettel arra, hogy a legtöbb lakó milliárdos nagy hajókkal rendelkezik, mint Bezos, brazil teakfa dokkok vannak, amelyek képesek befogadni a több mint 100 láb hosszú luxushajókat.

Koru vitorlás jacht.

Az 500 millió dolláros Koru vitorlás jacht tulajdonosa egy kőhajításnyira lesz félmilliárd dolláros vagyonától, amely úszómedencével és egy Sanchezre emlékeztető fából készült figurával a hajó orrában.

Forrás: luxurylaunches.com