Itt vagyok

Jason Statham megduplázza vagyonát, eladva Malibui otthonát

Jason Statham eladásra kínálja malibui házát. A brit színész 10 éve vásárolta meg a házat 10,6 millió dollárért, de idén 19,95 millió dollárért értékesíti.

Jason-Stathams-Malibu-Home-for-Sale-10

Statham otthona, más néven a “Fekete Ház”  közvetlenül Malibu tengerpartján található, és egy olyan szomszédság részét képezi, amely magában foglalja az A-listás hírességeket, például Tom Hanks, Sting, Robert Redford, Edward Norton, Paul Reiser és Larry Hagman-t.

Jason-Stathams-Malibu-Home-for-Sale-11

A ház nevét külsejéről kapta, ugyanis feketére festett, cédrus-zsindelyes. A hátsó részében pedig egy különálló vendégház található. A ház egy hálószobás lakosztályt kínál a két autóbeállós garázs felett. Maga a ház három hálószobából és három fürdőből áll. A nagy erkélyei gyönyörű kilátást biztosítanak a Csendes-óceánra. Ha kényelmesebb lenne bent, nem kell aggódni, hiszen a nagy ablakok továbbra is lehetővé teszik a csodás kilátást. A  nappali padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkezik. A nappali előtti társalgóban egy tégla kandalló található.

Jason-Stathams-Malibu-Home-for-Sale-12-2

A konyhában folytatódik a fekete-fehér téma, modern megjelenéssel, sötét szürke német Bulthaup szekrényekkel. Rozsdamentes acél munkalapok egészítik ki a professzionális Gaggenau készülékeket.

Jason-Stathams-Malibu-Home-for-Sale-7

Az emelet teljes egészében a hálószobából áll. Itt is vannak padlótól a mennyezetig érő ablakok, és az ajtók fehér fából készültek. A lakosztályból egy privát terasz is nyílik.

Jason-Stathams-Malibu-Home-for-Sale-14

Jason-Stathams-Malibu-Home-for-Sale-16

Jason-Stathams-Malibu-Home-for-Sale

Jason-Stathams-Malibu-Home-for-Sale-2

Jason-Stathams-Malibu-Home-for-Sale-1

Jason-Stathams-Malibu-Home-for-Sale-8

 

Via Man of many