Itt vagyok

Járókelő csodálkozva nézi, ahogy a Youtuber újraalkotja Aladdint, és Dubaiban lebeg egy repülő szőnyegen.

Zsinnek, kívánságok és repülő szőnyegek, amelyek jegy nélkül elvisznek a világ sarkain, egy forgószél romantika és luxus – ezek voltak az Aladdin misztikus elemei, amelyek végtelenül elragadtatnak bennünket. Azok, akik azt gondolják, hogy ez csak könyvben és képernyőn létezik, tévedett. Ha létezik egy metaverzum, ahol műalkotásokkal díszített kastélyokat tartanak nagy földterületeken, akkor Aladdin a szőnyegén repül Dubai utcáin sem sokkoló. RhyzOrDie YouTubernem sok követővel, egyelőre mintegy 1200 feliratkozóval, de legutóbbi két videója szabadjára engedte a benne rejlő lehetőségeket, mint szórakoztató és tartalomkészítő. A férfi a karizmából, a vízióból és a tehetségből a legtöbbet kihasználva megalkotta a varázslatos lebegő szőnyeget úgy, hogy PVC csővázat épített egy elektronikus longboard köré, és egy díszes szőnyeggel borította be.

Az egész élményt felejthetetlenné változtatta azzal, hogy tökéletesre öltötte Ali Ababwa szerepét, tollas turbánnal, köpennyel és háremnadrággal a helyén. Egy dubai piac nyüzsgő, zsúfolt utcáin kalauzolta végig a repülő szőnyeget, ami már önmagában is tapsot érdemlő bravúr, de az igazi dráma akkor bontakozott ki, amikor vízre szállt. A YouTuber egy igen látványos videót készített azzal, hogy a szörfdeszkája mellé rögzítette a szőnyeget. A mutatványhoz használt „eFoil tábla” elektromos légcsavarral rendelkezik, amely segített a szőnyeget valamivel magasabbra emelni, így még rejtélyesebbé tette a repülés benyomását.
aladin 2

RhyzOrDie két videót tett közzé, az egyiket Aladdin szerepében, ami elbűvölő, a másik pedig egy “kulisszák mögötti” videót, ami teljesen felnyitja a szemet. A videóhoz fűzött kommentek üdvözölték erőfeszítéseit és ötleteit. Egy néző megjegyezte: „Annyira keményen dolgozol, különösen, ha a tengerben vagy. Szép munka. Nagyon szórakoztató.’ Egy másik ezt írta: „Nagyon klassz felvételek a szárnyashajó deszkával! Tetszik, hogy kiszűrted a tengelyt, hogy úgy tűnjön, mintha lebegne… klassz cucc!”

A videót azóta több mint 100 ezren nézték meg. A videót az Instagram-fogantyúján is közzétette, és ezt írta: „Gyere, és csatlakozz hozzám egy varázsszőnyeges túrára! Ha meg tudod képzelni, meg tudod valósítani. Ez az ötlet közel nyolc hónapig forgott a fejemben, és végre meg tudtuk valósítani.

Forrás: luxurylaunches.com