Itt vagyok

James Bond rajongók figyelmébe, Sir Sean Connery személyes, 1964-es Aston Martin DB5-je árverésre kerül, és körülbelül 2 millió dollárért a tiéd lehet.

Az Aston Martin DB5 örökre bevésődött a filmgyártás történelemkönyvébe, amikor a harmadik James Bond -filmben, az 1964-es Goldfingerben debütált a képernyőn. Azóta széles körben minden idők egyik leghíresebb és leggyűjthetőbb filmautójaként tartják számon, amely generációkon át tartó rajongókat teremtett. Az 1963 és ’65 között kevesebb mint 1100 példával a DB5 szintén hihetetlenül ritka. Valójában egy jól megőrzött példa könnyen megközelítheti az egymillió dollárt. De mi történik, amikor egy Aston Martin DB5, amely a James Bond végső színészének, Sir Sean Connerynek a tulajdonában van, megjelenik az aukciós blokkon? Nos, nem vagyunk biztosak abban, hogy végül megdöntheti-e az aukciós rekordokat, de Conner saját DB5-je minden bizonnyal megragadta a címlapokat!

bond 2

bond 3

bond 4

bond 5

A DB5/1681/R alvázszámú 1964-es DB5-öt a Broad Arrow Auctions idén augusztusban kínálja fel a Monterey Jet Center aukción augusztus 17-én és 18-án. A vörös bőr felett Snow Shadow Grey színben elkészült DB5-öt a nevében eladják. a Connery családhoz tartozik, és a becslések szerint 1,4 millió és 1,8 millió dollár között van; bár nem lepődünk meg, ha sikerül felülmúlnia az eladás előtti becslést. „Apa beszélt arról, hogy saját DB5-je van, nem más okból, mint hogy szerette az autót, és utólag visszagondolva úgy gondolom, hogy ez valami egyedi volt az életében, és egy pillanatot megragadott” – mondta az Oscar-díjas színész. fia Jason.

bond 6

bond 7

bond 8

A DB5-öt eredetileg egy bizonyos Arthur White vásárolta meg 1964 júliusában, és Kaliforniai Sage Blue felülettel és fekete bőrrel a belső térben. A legendás hollywoodi színész azonban 2018-ban megszerezte az Aston Martin specialistája, RS Williams révén. Connery azonnal átfestette, hogy tükrözze a Goldfinger film Bon autóját. A nyertes pályázó emellett egyszeri lehetőséget kap arra, hogy a DB5-ben a háromszoros Forma-1-es bajnok, Sir Jackie Stewart vezesse. A páros élethosszig tartó barátok voltak, és „hosszú, több mint négy évtizedes jótékonysági múlton osztoznak, a Connery család pedig továbbra is támogatta apjuk munkáját és barátja iránti elkötelezettségét” – jegyezte meg a Broad Arrow Auctions.

bond 9 bond 10

bond 11

Forrás: luxurylaunches.com