Itt vagyok

Íme egy pillantás a Moncler új, limitált kiadású Evian-palackjára, amelyet hópelyhek borítottak

Szeretne ásványvizet, de nem normál palackban ? Nos, Evian megvédte magát! A sátor a közelmúltban együttműködött a Moncler-rel egy limitált kiadású 75 cl -es üvegpalack gyártásában. A duó együttműködve bevonta a svájci Not Vital művészt, hogy személyre szabja a darabot, így biztosítva, hogy az nem más, mint a tökéletes! Szintén első alkalom, hogy a palackozott vizet gyártó cég kortárs művésszel dolgozott együtt, az egyesület bemutat egy tervet, amelyet Evian és Moncler származási helyének szenteltek. Igen ez így van!

evian 2

A luxusüveget ráadásul hópelyhek borítják, ami a Not Vital gyermekkorában az Alpokban töltött idejéből merített ihletet. A művész közleményében a következőket mondta: „Alpesi hegyi származásom mindig is közös téma volt munkáim során, és mindig is a hó és a jég inspirált.”

evian 3

Továbbá hozzátette: „Együttműködésünk révén palackoztam azt az érzést, hogy a hóban vagyok – amelyet a hópehely ihletett.” És nem ez az első alkalom, hogy az Evian egy másik márkával társult a palackozott csodáiért. Az év elején a márka egyesítette erőit Virgil Abloh-val a 100%-ban újrahasznosított palackokért.

evian 4

Hasonlóképpen azt is összefüggésbe hozták Chiara Ferragni , Christian Lacroix , és Alexander Wang annak palack projektek a múltban. Visszatérve azonban a szezon csúcspontjára, a The Moncler X Evian limitált kiadású palackra, amely jelenleg körülbelül 7 dollárért megvásárolható a Selfridges honlapján és londoni üzleteiben. Vedd meg hamarosan, talán?

Forrás: luxurylanches.com