Itt vagyok

Íme egy pillantás a Dior új Tutti Frutti étkészlet-kollekciójára

Miközben az őszi szezon már majdnem itt van, melegen tart minket a napsütötte luxus ködben a Dior. A márka új otthoni kiegészítőkollekciót adott ki, amelyet a nyár árnyalatai és minden meleg, fényes és hangulatos dolog inspirált!

A ‘Tutti-Frutti’ névre keresztelt kollekció egy sor edényt, tányért és dísztárgyat tartalmaz, amelyeket szeszélyes gyümölcsmotívumok díszítenek. A kollekciót Cordelia de Castellane kreatív igazgató tervezte, és célja, hogy trópusi finomságot hozzon az otthonodba.

A vibráló banánnal, kivivel, ananásszal, passió- és sárkánygyümölccsel tarkított tárgyak bonyolult módon, Olaszországból származó, finom, kézzel fújt üvegből készültek. A legszemet gyönyörködtetőbb ajánlatok közé tartozik egy kézzel fújt, dekoratív üveggömb egy bájos miniatűr üveg sárkánygyümölccsel, egy átlátszó lekvárosüveg, amelynek tetején egy apró kiwi szelet van, valamint egy szőtt rafiából készült terítősereg.

Az egyszerűbb tárgyak iránt érdeklődők vásárolhatnak a márka díszítéssel ellátott poharakat, dekoratív dobozokat, kosarakat, tányérokat, bögre szetteket, valamint banánfával és más gyümölcsdíszekkel ellátott kancsókat. A kollekció színtémája az élénkzöld, a fehér és az okkersárga buja árnyalatai körül forog, és pont az a frissítés, amire a konyhaszekrényeknek szüksége van!

A kollekció jelenleg a Dior hivatalos weboldalán vásárolható meg.

Forrás: luxurylaunches.com