Itt vagyok

Így varázsolj magadnak profi ünnepi sminket

 

A fehér, a piros, az arany és az ezüst a karácsony színei, melyek sminkjeinkben is visszaköszönhetnek. A hétköznapi, visszafogott árnyalatok helyett válassz bőrtípusodnak megfelelő, fémesen ragyogó krémet vagy csillámport. Legjobb lesz, ha a hagyományos fekete tust félreteszed egy időre, helyette kísérletezz bátran zöld és bronzos változatokkal!

Íme néhány tipp, melyek segítségével professzionális sminket varázsolhatsz magadnak az ünnepekre:

Havas tekintet

A hideg bőrtónusú hölgyeknek a jeges rózsaszínes lila és a fém színek áll jól, míg a meleg bőrtónusú, barna szeműekhez leginkább a bordós, bronzos színek, valamint az arany és a réz árnyalatai passzolnak. A szempillák tövébe először húzzuk meg a kontúrt szürke ceruzával, a szemzugba fehér, kívülre pedig sötétlila vagy bordó kerüljön. Ragyogóbb hatást krémes állagú gyöngyházszínű (esetleg szatén) festékkel, illetve fehér csillámporral érhetünk el.

businesscasual

Füstös smink

Ezzel a sminktípussal remekül kiemelhető a tekintet, ráadásul mindenkinek jól áll. Kontúrozzunk színes tussal, majd árnyékoljuk a szemhéjat tetszés szerint arannyal vagy bronzzal. A kontúrvonalat satírozzuk át vékony ecsettel, ez által érhető el ugyanis az igazi füstös hatás. Amennyiben alkotásunkat műszempillával koronázzuk, a hatás garantáltan nem marad el.

tumblr_n16an5y5EU1simjb9o1_400

Díva smink

A szemhéjra vastag tusvonal és szolidabb fehér porfesték kerüljön, az ajkakat égő vörössel hangsúlyozzuk. Spirálozni most egyetlen rétegben is elegendő.

jknow

 

Via Her City Lifestyle