Itt vagyok

Így lehet valóban egyedi az esküvőd: 5+1 tipp!

 

Közeleg az esküvőd, és nincs ötleted, hogy mivel tedd egyedivé az alkalmat? Adunk néhány praktikus és varázslatos tippet, amikkel garantáltan nem találkoztak még a vendégeid!

A megoldás: natúr szappanok dekor kivitelben, vagyis izgalmas formák, amilyet csak megálmodsz a nagy napra. Ha egyedi színekkel, formákkal és illattal szeretnéd feldobni a bulit, akkor válassz dekor szappant!

Furán hangzik? Pedig működik, ráadásul e fölött nem fog elsiklani a vendégsereg.

Mutatjuk:

1. Ha nem akarsz virágra költeni, mégis a rózsa szerelmese vagy!

Ha a dekoráción akarsz spórolni, és unod a méregdrága mégis hervadó virágokat, akkor válassz rózsaszappant, olyan színárnyalatban és illatban, amilyet csak megálmodsz a nagy napra.

IMG_20140610_190751

2. Az ültetőkártyákat nem tudod mibe beleszúrni?

Válassz bármilyen formájú miniszappant, amely egyszerre lehet a köszönetajándékod és ültetőkártyád. Nem kell mást tenned, csak kiválasztani a mini szappan színét, formáját és elküldeni a vendéglistát.

IMG_20140610_191350

3. Nem lesz virágdíszítés, mégis csodálatos illattal szeretnéd megtölteni a helyiséget?

Válassz olyan illatot és szappanformát, amilyet csak akarsz, és garantáltan nem lesz nehéz, terjengő ételszag a nagy alkalmon.

IMG_20140610_191934-1

4. Nem tudod mivel díszítsd az ételek körül az asztalokat?

Varázsold bujává a svédasztalt szappan sütikkel, válassz egy esküvői szappantortát, amelynek egy-egy szeletét átadhatod emlékbe vendégeidnek, és garantáltan a csodájára járnak majd.

IMG_1349

5. Hasznos, ugyanakkor dekoratív köszönetajándékkal szeretnéd vendégeidet meglepni? Válassz szappant!

Csak a képzelet szabhat határt a szappankészítésnek! Álmodd meg, hogy milyen színű és formájú szappant szeretnél. Ez lehet akár egy mini macaron vagy muffin, de szíves szerelmes szappannal is kedveskedhetsz a násznépnek.

IMG_20140610_192700-1

+1. Ha a nagy napon egy illatos szívvel szeretnél kedveskedni szerelmednek, utána még sokáig felidézheti a kedves emlékeket a szív alakú szappantorta.

IMG_20140610_191934instagram

Ha téged is elcsábítottak a szappanok, itt találod meg őket!

Pozitív Nap