Itt vagyok

Fesztiválhangulat 30 fölött?!

 

Így május vége felé már mindenki lélegzet-visszafojtva várja a nyarat. Mert végre napsütés és természet és meleg és szabadság! Ha nem is egész nyáron, mint iskolás korunkban, de legalább néhány napra. No de hogyan töltsük a néhány napot?

Erre persze sokan zsigerből felhorkannak: “Nem vagyok én már tinédzser, hogy ilyenekkel szórakozzam!” Mert ugye zaj van, meg tömeg. És mindenféle extrém módon kinéző, meg részeg ifjoncba lehet akadni egy ilyen helyen!

116d75bd0e0efb1ae365fb4e4ea841f630a12683

De néhányan talán azt mondjuk: “Mi van, ha ettől még élvezhető a dolog? Ha nem sikerül jól, még mindig felülhetek a következő vonatra! Minden esetre élmény, nem úgy, mint otthon ülni!” És mi, vállalkozó szellemű optimisták, egyszer valóban veszünk egy nagy levegőt, és – egy életünk egy halálunk – elindulunk.

És aztán kiderül, hogy a zajos koncerteken magunkról megfeledkezve kitombolhatjuk magunkból az összes problémánkat! Az extrém módon kinéző ifjonc pedig valójában teljesen normális, csak éppen ő így vetkőzik ki magából, hogy utána megnyugodva visszatérhessen a mindennapokhoz.

A teljes cikkért kattints ide!