Itt vagyok

Festy In Style – „Nagyon hálás vagyok azért, hogy mindennap az álmaimat élhetem.”

 

Beszélgetés Festy-vel, a Festy In Style blog szerzőjével.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy sokan ismernek már olvasóink közül, azonban kérlek, mesélj magadról néhány szóban! Hogyan csöppentél a divatvilágba?

Kisgyerekkorom óta vonzódom a divathoz. Ennek ellenére viszonylag későn kezdtem el a szakmában dolgozni. A karrierem mint divatblogger egy külföldi divatmagazinban olvasott cikk hatására indult el.

 

Mikor kezdtél blogolni?

2009-ben alapítottam meg a Festy In Style-t azzal a céllal, hogy segítséget, útmutatást nyújtsak mindazoknak, akik szeretnének az aktuális trendek szerint öltözködni, de nincs idejük vagy kedvük az üzletek kínálatát végignézni. Ez ma sincs másképpen.

 

Számos óriási névvel dolgoztál már együtt. Hogy sikerült elérni a közös munkát velük?

Hosszú évek kitartó, céltudatos, kemény munkájának eredményei a nemzetközi luxusbrandekkel való együttműködések. Mindig hihetetlenül fantasztikus érzés számomra minden egyes ilyen kollaboráció.

 

Mit adott számodra Budapest?

Otthont, barátokat és nem utolsó sorban a blogomat.

 

Mit szeretsz a legjobban és a legkevésbé a fővárosban?

Imádom, hogy fotogén a város. Több várossal ellentétben Budapesten nem okoz nehézséget szuper fotóhelyszíneket találni, mivel gyönyörű a város. A közlekedéssel már kevésbé vagyok elégedett. Sokszor hamarabb eljutok A-ból B-be gyalog, mint autóval vagy más közlekedési eszközzel.

festy_1

Mire vagy a legbüszkébb azok közül, amiket a blogod által elértél?

Szerencsére több dolog is van, amire nagyon büszke vagyok, de talán ha egyet kellene kiemelni a sok közül, akkor a luxusmárkák egyik királynőjével, a Chanellel való kollaborációra vagyok a legbüszkébb. Ennek keretében jelen lehettem egyedüli keletközép-európaiként a 2017-es Prét-á-Porter divatbemutatón a Paris Fashion Weeken.

 

Hogyan éled meg ezt a szintű sikert?

Nagyon hálás vagyok azért, hogy mindennap az álmaimat élhetem.

festy_2

Melyik branddel élvezted leginkább a közös munkát?

Több ilyet tudok említeni. Louis Vuitton, Omega, Chanel. Mindegyik márkával szuper együttműködéseim voltak. Nagyon profi csapattal dolgoznak, ami mindig megkönnyíti a munkát, a végeredmény pedig mindig tökéletes.

 

Mi inspirál a mindennapokban?

Leginkább kedvenc német bloggerem, OhhhCouture inspirál. Imádom a munkáit. Igazi meseszerű álomvilágba repít, amikor az Instafeedjére nézek.

 

Mit csinálsz akkor, amikor nem a blogoddal foglalkozol?

A barátaimmal szeretem tölteni a szabadidőmet…

 

A cikk folytatását keresd a BpMagazin ingyenes offline kiadványában!
Májusi számunkat megtalálod szerte a fővárosban (vagy a fenti linken).