Itt vagyok

Ezzel a gyönyörű, 2 hálószobás luxusbuborékos társalgóval Ön és családja megcsodálhatja a mentő elefántokat egy thai erdőben.

Van-e jobb, mint a zöldellő kilátásra ébredni egy teljesen hamisítatlan, buja természeti környezetben? Igen van! A thaiföldi Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resortban minden természeti jóság a Föld legfenségesebb vadállatai – az elefántok – társaságában párosul. A jó hír az, hogy a luxusüdülőhely most egy vadonatúj, két hálószobás Jungle Bubble Lodge-t kínál, amely lehetővé teszi a családok vagy egy baráti társaság számára, hogy élvezze a kivételes élményt. A Ruak folyó érintetlen partjait most az új Jungle Bubble Lodge foglalja el, amely 150 négyzetméteres beltéri és kültéri lakótérben négy vendég számára is elég tágas.

elefán 2

A menedékház klímaszabályozott kényelmét két nagy hálószoba kínálja, amelyek mindegyike átlátszó tetővel rendelkezik, így a legkényelmesebb king ágyakon pihenhet a csillagok. Tekintettel arra, hogy barátok és családtagok vannak mellette, egy zárt, átlátszó zuhanykabin és mosdó gondoskodik a magánéletről. A kilépő gyerekek és felnőttek a nappaliban tölthetik idejüket, és élvezhetik a vándorló elefántok látványát és a csillagokat számolva az átlátszó tetőn keresztül. A menedékház további kiegészítői, amelyek teljesen élvezetessé teszik az itt-tartózkodást, a minibár, valamint a tea- és kávéfőzési lehetőség. A szobákban kényelmes fürdőköpeny és papucs található. Bízzon az Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resortban, hogy nagy figyelmet fordít a részletekre.

elefánt 3

A Jungle Bubble Lodge valóban a pihenés menedékhelye, friss ágyneművel, tollpárnákkal és kiváló fürdőszobai piperecikkekkel. A 80 négyzetméteres fából készült terasz ideális az elefántok látványának élvezetéhez. Itt az elefántnézés olyan szórakoztató tevékenységekkel kombinálható, mint a merülőmedence, vagy egy harapnivaló a külön szabadtéri pihenő- és étkezősarokban. A Jungle Bubble páholyban való tartózkodás nem teljes, ha nem vesz részt egyedi elefántélményekben, például nem csatlakozik az elefántokhoz a reggeli dzsungelben tett sétájuk során, és nem látja szemtelenségüket egy folyófürdőben.

A vendégek ezt a szabadidőt arra használhatják fel, hogy jólétükbe fektessenek egy jógaórával, amelyet kora reggel a fedélzeten tartanak, majd egy kiadós reggelit a vadonban. A Jungle Bubble Lodge élmény éjszakánként 1140 dollártól kezdődik, legfeljebb négy vendég számára, és inasszolgáltatást is tartalmaz.

Forrás: luxurylaunches.com