Itt vagyok

Ezt az elhagyott Boeing 737-es repülőgépet egy lenyűgöző nyaralóvillává alakították át Balin, üvegszegélyű sétánnyal és úszómedencével.

Ha Ön a repülés szerelmese, aki a következő legjobb nyaralóhelyet keresi, ne keressen tovább! Bemutatjuk Önnek a Hanging Gardens Air Private Jet Villa-ját – egy új ingatlant Balin, amely egy elhagyott Boeing 737-est kínál szállásként! Igen, jól olvastad!

A Nyang Nyang strand közelében, egy 150 méter magas sziklán elhelyezkedő villa úszómedencével és a repülőgép szárnyán üvegszegélyes sétányal rendelkezik. amelyek részben a szikla széle fölött lebegnek. A gép eredetileg az indonéz Mandala Airlines tulajdonában volt, és Felix Demin orosz vállalkozó vásárolta meg, miután 2014-ben beszüntette működését.

Demin ezután átalakította, hogy létrehozza az ikonikus villát, amely egy fából készült boltíven keresztül érhető el. A szálláson belül két semleges bézs és kő árnyalatokkal berendezett hálószoba, nappali, teljesen felszerelt konyha, valamint két külön fürdőszoba található.
Az ingatlan emellett egy stílusos kőkáddal is büszkélkedhet a repülőgép orránál, egy külön bárral és gondozott kertekkel, valamint elegáns szabadtéri ülősarokkal, L-alakú kanapéval és tűzrakóval, valamint ingyenes Wi-Fi-vel. ingyenes privát parkoló.
Jelenleg éjszakánként (7280 USD) bérelhető a Booking.com oldalon 

Forrás: luxurylaunches.com