Itt vagyok

Ezek várnak rád hétvégén Budapesten

 

Kijelenthetjük, hogy ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni Budapesten. Piknikezhetünk a Szabadság hídon, mozizhatunk a szabad ég alatt vagy egy igazi techno legendával krúzolhatunk a Dunán. Szerencsére az időjárás is kellemesnek ígérkezik mindezekhez.

Július 26., péntek

Strandok éjszakája

Tizedik alkalommal rendezik meg országszerte a Strandok Éjszakáját, melynek során a fürdők és strandok éjszakába nyúló nyitva tartással várják a látogatókat július 26-án. Budapesten és a környéken három helyszínen strandolhatunk majd sötétedés után is. A Dagály Fürdőben, az Aquaworldben és a Lupa Beachen is számos extra programmal készülnek, közte gyerekprogramokkal, DJ-kkel és tűzshow-val. A fürdőruhádat ne felejtsd otthon!

Necc Party a Budapest Parkban

Az ország legnagyobb házibulija ismét a Parkban! Máris itt a következő Necc Party: a kilencvenes és kétezres évek leggyalázatosabb, egyben legforróbb dalai érkeznek, sajátos hangulatban tálalva. Backstreet Boys és Hip Hop Boyz, Spice Girls és Girls Aloud, Bon-Bon és Bon Jovi.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2306019619621892/

Július 27., szombat

Gardrób közösségi vásár a Dürer Kertben

Július 27-én lesz a következő Gardrób közösségi vásár a Dürer Kert kinti és benti tereiben, ahol ezúttal is beszerezhetünk olcsón néhány klassz ruhadarabot, vagy épp túl is adhatunk a már megunt, kinőtt vagy valójában sosem hordott ruháinkon. Hát nem szuper?!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/344567966214744/

Cruisin: Carl Craig (US)

Esti bulihajón már jártunk, de ilyenen még sosem. A Cruisin egyáltalán nem a klasszikus, bevett szokásokat követi. A hajót már délután 14:00-kor el lehet foglalni, de csak két órával később indul, maximálisan 400 fővel, hiszen egy hajóról beszélünk, melynek véges a befogadóképessége. Most hétvégén pedig egy igazi techno legendát lát vendégül a Cruisin csapata az Európa Hajón, ugyanis Carl Craig veszi majd birtokba a fedélzetet július 27-én, szombaton.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/476958143112603/

Július 28., vasárnap

Szabihíd 2019

Július négy hétvégéjén 2019-ben is autómentessé válik a Szabadság híd A Valyo, város és a folyó egyesület kezdeményezésére. Ezeken a hétvégéken bárki szervezhet programokat a hídra, melyeken természetesen ingyen részt vehetünk. A felhozatalban szerepelnek koncertek, táncórák, jóga, japán dobelőadás, sőt még spártai edzés is. Így szinte bárki megtalálhatja a kedvéhez való tevékenységet. A Szabadság híd péntek éjféltől vasárnap éjfélig forgalommentes köztérnek számít. 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1204463949726128/

Mozicsillagok a csillagok alatt! A Budapest Rooftop Cinema bemutatja: Sin City

A Budapest Rooftop Cinema egy szabad/tetőtéri filmklubok szervezésével foglalkozó kreatív csoport, mely idén már nyolcadik éve működik töretlenül. Korábbi cikkünkben már írtunk a BRC csapatáról. Most vasárnap a Sin City amerikai akciófilmet nézhetjük meg a Lövőház utcai Mammut tetőteraszán. A film 119 perces, melyet angol nyelven, magyar felirattal vetítenek. 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/865064720547479/